SEO SNEL bedrijfslogoH1 tag - H2 tag - H3 tag - Heading Tags - HTML Header

h2

h2

Er zijn nog steeds websites die geen gebruik maken van heading tags op hun webpagina's. Dit zou niet het geval moeten zijn. Door simpelweg H1, H2 en H3 heading tags te gebruiken en te optimaliseren, kunt u de positie van uw website verhogen en hiermee de kans vergroten om via een zoekmachine gevonden te worden.

De H1 heading tag is meestal de grootste tekst op de pagina en dient als titel voor de content van die landingspagina. Als een webpagina een boek zou zijn, dan is de H1-tekst de titel van het boek. Het vertelt potentiële lezers of het onderwerp relevant is voor hun interesses.

Wanneer u naar een webpagina kijkt en iets ziet dat lijkt op een grote titel bovenaan de pagina, dan is de kans groot dat dit de H1 tag betreft. Op deze website is de titel bovenaan de pagina: H1 tag - H2 tag - H3 tag - Heading Tags - HTML Header gemarkeerd met H1-tags. Wanneer u de broncode van deze pagina bekijkt dan zou u dit terug moeten kunnen vinden.

Waarom zijn H1, H2 en H3 heading tags belangrijk voor SEO?

Heading tags zijn een belangrijke on-page SEO-factor, omdat ze worden gebruikt om aan de zoekmachines vertellen waar uw website over gaat. Zoekmachines weten dat de tekst in uw heading tags belangrijker zijn dan de rest. Begin altijd met H1 als titel en daarna de H2, H3 enzovoort. Deze tags ondersteunen het algemene thema of doel van uw pagina.

Inhoudsopgave

De heading tags vormen een belangrijk onderdeel van het schrijven van HTML content. Naast de ietwat voor de hand liggende behoefte die ze vervullen (mensen lezen soms alleen de krantenkoppen) hebben de koppen ook SEO-waarde, helpen u om een meer georganiseerde schrijver te zijn en maken pagina's gebruikersvriendelijker.

Heading Tags en SEO

Er zijn twee dingen die een zoekmachine probeert te achterhalen over uw pagina:

• Waar gaat het over?

• Hoe goed is het?

Over het algemeen worden links naar een pagina gezien als maatstaf voor de kwaliteit (hoe goed deze is) en on-page-analyse gebruikt om erachter te komen waar de pagina over gaat. (Er is natuurlijk wat overlapping: oordeelt over de kwaliteit van een pagina door naar de pagina te kijken en probeert ook te achterhalen waar de pagina over gaat door te kijken naar wat andere pagina's die ernaar linken erover te zeggen hebben.) Een van de vele dingen die Google en andere zoekmachines bekijken, om te bepalen waar de content van een pagina over gaat zijn de woorden die binnen de heading tags worden weergegeven. Wanneer u voor bepaalde zoekwoorden of zinsdelen een hoge positie in Google wilt behalen is het noodzakelijk om die woorden en zinsdelen op te nemen in uw heading tags.

Gebruik slechts één H1 heading tag per pagina. Gebruik maximaal 10x een H2 tag. Laat uw content niet verdoezelen door het overmatige gebruik van H2 tags. Hoe meer H2 heading tags uw pagina heeft, hoe minder nuttig ze zijn. Probeer ervoor te zorgen dat elke H2 tag die u gebruikt, dienst doet als een tussenkop voor minstens een paar honderd woorden tekst. Als een pagina 800 tot 1000 woorden lang is, zijn vier H2 heading tags het maximum.

Zorg ervoor dat H1 en H2 tags beschrijvend zijn. Om te zien of uw H1 tags en H2 tags al dan niet nuttig zijn, kunt u ze eerst opschrijven op een stuk papier.

Digital Marketing Agency

Bureau SEO-SNEL is een snelgroeiende speler op het gebied van digital marketing. Dankzij onze ervaren consultants weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. h2

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren