SEO SNEL bedrijfslogo

Rich Snippets

Rich Snippets

Rich Snippets

Rich Snippets

Het is het doel van Google om informatie te ordenen waardoor het beter bruikbaar en toegankelijk is. Hierdoor kunnen mensen makkelijker uw content ontdekken. De normale zoekresultaten verschijnen als blauwe links met daaronder een voorbeeld (snippet) van de door u geschreven tekst.

Een opgeruimde zoekresulaten ervaring

Omdat online zoeken zich steeds verder verplaatst van desktop naar mobiel vraagt dit een heel andere benadering van zoekresultaten tonen. Mobiele apparaten zijn bij uitstek geschikt voor het tonen van verrijkte zoekresultaten. Met de app kan Google zelfs resultaten tonen alvorens er een zoekopdracht heeft plaatsgevonden.

Metadata

Metadata is data die andere data beschrijft en duidelijk maakt. Details over de aangeboden diensten of waar de geschreven tekst over gaat bijvoorbeeld. Google kan op twee manieren metadata tot zich nemen. Met content mark up zorgt u er zelf voor dat u uw metadata voorziet van structured data. Een andere optie is door het verstrekken van bedrijfsgevevens via Google mijn bedrijf of door uw website aan te melden bij Google search console.

Indexeren website

Een webpagina wordt opgenomen in de zoekresultatenpagina wanneer het systeem toegang heeft tot uw content. Hiervoor hoeft u geen extra inspanningen te verrichten . De crawlers volgens links op andere webpagina's die leiden naar uw content. Dit proces werkt volgens de regels van het Google algoritme. Op basis van een aantal rankingfactors bepaalt Google vervolgens op welke positie de content in de zoekmachine komt te staan. U kunt de webcrawlers van Google helpen door een sitemap aan te bieden. Een sitemap is niets anders dan een lijst met URL naar uw content. In deze sitemap kunt u zelf bepalen hoeveel prioriteit u aan elke URL geeft. De zoekresultaten laten altijd een mix zien van geschreven content, afbeeldingen en video's. Daarnaast is ook de Knowledge Graph te zien.

3 beste (en gratis) Rich Snippet-plug-ins voor WordPress

Een van de gemakkelijkste manieren om met rich snippets aan de slag te gaan in WordPress is door een plug-i te gebruiken. Gelukkig zijn er een aantal opties beschikbaar in de WordPress Plugin Directory. In dit gedeelte zullen laten we de drie besten aan u zien om u te helpen te bepalen welke het beste bij u past.

Een van de populairste (gratis) plug-ins voor rich snippets is All In One Schema.org Rich Snippets waarmee u elementaire rich snippet-gegevens aan uw zoekvermeldingen kunt toevoegen.

1. All-in-one Schema.org Rich Snippets

https://wordpress.org/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/.

2. WP Review

De WP Review-plug-in van MyThemesShop voor rich snippets is, zoals de naam al doet vermoeden, een manier voor het publiceren van recensies op sites door gebruik te maken van rich snippets.

3. WP Product Review Lite

WP Product Review Lite is een review-plug-in voor WordPress die rich snippets ondersteunt. Dit betekent dat het automatisch schema-opmaak toevoegt aan de berichten waarop u het heeft ingeschakelt.

Schema.org voor uw Website

We zijn uw partner als het gaat om het toepassen van Rich Snippets. Met gestructureerde data zorgen we voor een goede positionering in Google. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Rich Snippets

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »