SEO SNEL bedrijfslogo

Tweetdeck

TweetDeck

TweetDeck

TweetDeck is een populaire management tool voor social media. Bedrijven kunnen TweetDeck gebruiken om hun aanwezigheid op de diverse social media netwerken te beheren. Wanneer u meerdere accounts heeft, dan is het mogelijk om met TweetDeck meerdere sociale netwerkprofielen tegelijk bij te werken.

Wat u moet weten over TweetDeck

TweetDeck is een gratis tool waarmee u meerdere Twitterprofielen tegelijk kunt beheren.

Daarnaast is het ook ontworpen om de organisatie en functionaliteit in al uw Twitter accounts te verbeteren.

TweetDeck biedt u een dashboard dat aparte kolommen toont van activiteiten uit uw Twitter-accounts. U kunt bijvoorbeeld afzonderlijke kolommen zien voor uw feed, uw meldingen, uw directe berichten en uw activiteit – en dat allemaal op één scherm. U kunt deze kolommen ook anders indelen, ze verwijderen en nieuwe kolommen van andere Twitter-accounts toevoegen. Ook is het mogelijk om specifieke dingen zoals hashtags, trending topics, geplande tweets en meer aan te passen.

U kunt in principe uw TweetDeck dashboard naar eigen inzicht ontwerpen, op een manier die het beste past bij uw tweet behoeften. Het bespaart u tijd en energie om niet steeds te hoeven inloggen op elk afzonderlijk account en hierdoor hoeft u niet tussen afzonderlijke pagina's te schakelen en alles apart te posten.

Is TweetDeck alleen voor Twitter?

Ja, TweetDeck werkt momenteel alleen met Twitter. In het verleden heeft de tool ook met andere populaire sociale netwerken (zoals Facebook) gewerkt, maar sindsdien is het alleen voorbehouden voor Twitter.

Waarom zou ik TweetDeck gebruiken?

TweetDeck is ideaal voor zowel individuen als bedrijven die een betere organisatie van hun sociale profielen nodig hebben en meerdere accounts moeten beheren. Het is een eenvoudig hulpmiddel voor social media-gebruikers.

Wanneer u drie Twitter accounts beheert, dan kunt u alle notificatiekolommen in TweetDeck samenvoegen zodat u altijd op de hoogte blijft van interacties.

Als u geïnteresseerd bent in het volgen van een specifiek trending onderwerp, dan kunt u een kolom toevoegen voor dat onderwerp en zo alle tweets in realtime voorbij zien komen.

TweetDeck mogelijkheden

Onbeperkt kolommen toevoegen: Zoals reeds genoemd is het ontwerp van TweetDeck uniek vanwege de kolomindeling. U kunt er zo veel toevoegen als u wilt.

Toetsenbord sneltoetsen: Profiteer van uw toetsenbord om TweetDeck nog sneller te gebruiken.

Globale filters: U kunt ongewenste updates in uw kolommen ongedaan maken door op bepaalde tekstinhoud, auteurs of bronnen te filteren. U kunt bijvoorbeeld #instagram als een filter toevoegen om te voorkomen dat tweets met die hashtag worden weergegeven in uw stream.

Geplande tweet: U kunt een kolom maken voor alle tweets die u nu al wilt maken en op een later tijdstip wilt verzenden.

Naar meerdere accounts tweeten: TweetDeck markeert de profielfoto van het account waarnaar u post en u kunt zoveel berichten als u wilt selecteren of de-selecteren en vervolgens versturen naar meerdere Twitter- of Facebook-profielen.

Chrome app: TweetDeck heeft een specifieke app voor degenen die Google Chrome gebruiken. Deze is beschikbaar in de Chrome Web Store.

Hoe start ik met TweetDeck?

TweetDeck kost niets en is helemaal gratis te gebruiken. Als u al in het bezit bent van een twitterprofiel dan hoeft u niet eens een account te maken.

Ga naar Tweetdeck.com en gebruik uw Twitter login gegevens om in te loggen. U krijgt standaard een paar kolommen voorgeschoteld, maar u kunt het menu aan de linkerkant gebruiken om uw dashboard aan te passen.

TweetDeck Download

Ga nu naar de Tweetdeck iOS App om deze te downloaden.

SEM

Bureau SEO-SNEL helpt u graag met Search Engine Marketing. Onze ervaren SEO-Specialisten staan klaar om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. TweetDeck

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »