SEO SNEL bedrijfslogoDoubleClick - Studio - Logo - vs AdWords - Verwijderen

Altijd en overal zichtbaar zijn met DoubleClick

Doubleclick

DoubleClick

Met DoubleClick bereikt u altijd de juiste doelgroep en zijn uw advertenties nog effectiever. Het is belangrijk dat u online overal zichtbaar aanwezig bent.

DoubleClick Digital Marketing

Tegenwoordig is iedereen overal en altijd online. Bereik de juiste mensen met de digitale marketing oplossingen van DoubleClick. U kunt uw advertentieopbrengsten op alle kanalen en schermen beheren via salesbeheer.

DoubleClick Advertenties

Met DoucleClick kunt u aantrekkelijk advertentiemateriaal ontwikkelen. Het dynamische advertentiemateriaal kunt u makkelijk integreren met DoubleClick. De Bid Manager helpt u om telkens weer het maximale rendement te behalen. Door gebruik te maken van doelgroepsignalen kunt u altijd de juiste boodschap aan de juiste klant tonen. Per advertentieconcept kunt u aanpassingen doen voor elk doelsegment. En met Google Web Designer en DoubleClick Studio maakt u gebruik van functies en indelingen zoals: IAB rising stars, mobiele in app, uitvouwbare video's, in-stream en YouTube mastheads.

DoubleClick Google Web Designer

Met Google Web Designer ontwikkelt u HTML 5-advertenties voor apps, video's en dynamische campagnes. Door de integratie met DoubleClick is het eenvoudig om de campagnes voor meerdere schermen te beheren. Deze zijn te bekijken in een mobiele omgeving.

DoubleClick Statistieken

U wilt natuurlijk graag weten wanneer uw campagnes worden gezien en wat de reacties van klanten zijn. Met de rapportage oplossingen van DoubleClick is dit eenvoudig te zien.

DoubleClick Real-time Statistieken

U wilt graag zo snel mogelijk weten of uw campagnes presteren of niet. DoubleClick biedt real-time statistieken waardoor u direct kunt bijsturen wanneer dit nodig is. Dankzij de merkrapportagetools is het een fluitje van een cent om de impact van uw merkcampagnes te bekijken.

1. DoubleClick Ad Exchange

DoubleClick Ad Exchange is een platform dat agencies, advertentienetwerken en demand-side platforms wereldwijd in realtime met elkaar verbind. Voor advertentienetwerken en agencies biedt Ad Exchange u de mogelijkheid om voorraad te kopen tegen de prijs die u wilt uitgeven om uw ROI te maximaliseren. Door Google gecertificeerde network buyers profiteren van de mogelijkheid om toegang te krijgen tot extra voorraden via integratie met Google AdSense.

2. DoubleClick Bid Manager

DoubleClick Bid Manager is een next generation demand-side platform (DSP) dat bureaus, en adverteerders voorziet van prominente transparantie en prestaties bij het inkopen en uitwisselen van display-media over de hele wereld. Eigen algoritmen analyseren elke vertoning en helpen bij het optimaliseren van het kopen in real-time om te voldoen aan de doelstellingen van adverteerders.

3. DoubleClick Search

DoubleClick Search is een search management platform dat marketers en bureaus helpt bij het efficiënt beheren van de grootste zoekmachine marketingcampagnes over de hele wereld, via meerdere zoekmachines en mediakanalen. Gestroomlijnde workflow en krachtige rapportagefuncties stellen kopers in staat om campagnes efficiënt uit te voeren, terwijl de strategische bodoptimalisatie de algehele campagneprestaties verbetert. Dankzij natuurlijke integratie met het Digital Marketing-platform van DoubleClick kunnen klanten digitale marketingcampagnes op één platform beheren, volgen en analyseren, zodat rich, reporting, cross-channel buying en attributie mogelijk zijn.

4. DoubleClick Campaign Manager

Campaign Manager is een third party ad server waarmee u een plan kunt ontwikkelen, uw campagnes in het Display Netwerk kunt uitvoeren en meten via DoubleClick. Hier plaatsen adverteerders advertenties, pushen deze naar Google Tag Manager (GTM) en maken ze Floodlight-tags.

5. DoubleClick Studio

DoubleClick Studio is een rich media-productie- en -workflowtool die gratis is en ontworpen voor creatieve ontwikkelaars om rich media-activiteiten te stroomlijnen.

6. De Google Analytics 360 Suite

De Google Analytics 360 Suite is een combinatie van Google Analytics Premium die nu Google Analytics 360 wordt genoemd en Adometry overgenomen in 2014 en die nu Attribution 360 wordt genoemd. Het bevat een enterprise-class versie van Tag Manager en drie nieuwe producten: Data Studio 360, Audience Center 360 en Optimize 360 als alles in één oplossing voor marketeers.

Google PageSpeed Insights

We zijn uw partner als het gaat om het beheren van Google DoubleClick campagnes. We zorgen ervoor dat u online altijd en overal zichtbaar bent. Hierdoor zal uw bedrijf meer naamsbekendheid opbouwen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. DoubleClick

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren