SEO SNEL bedrijfslogo

HTML5

HTML5

HTML5

HTML5 is de nieuwste versie van Hyper Text Markup Language, de code waarme u webpagina's schrijft. Het zijn eigenlijk drie soorten code: HTML die de structuur biedt, Cascading Style Sheets (CSS) die zorgt voor de presentatie en JavaScript waardoor dingen gebeuren.

Wat is er goed aan HTML5?

HTML5 is zo ontworpen dat u er online bijna alles mee kunt doen, zonder dat er extra software zoals browser plugins voor nodig zijn. Het kan eigenlijk alles van animaties tot apps, muziek, films en het kan zelfs worden gebruikt om ingewikkelde applicaties mee te bouwen. HTML5 is niet merkgebonden, u hoeft dus geen royalties te betalen om het te mogen gebruiken. Daarnaast is het ook een cross-mediaplatform, wat betekent dat het niet uitmaakt of u het nu met een tablet, smartphone, laptop of een Smart TV bekijkt: als uw browser HTML5 ondersteunt, moet het probleemloos werken.

Wat kan ik met HTML5 doen?

Het heeft even geduurd om tot een HTML versie te komen die bijna alles kan. HTML5 kan worden gebruikt om web-applicaties te ontwikkelen, high definition video af te spelen en om graphics te maken. HTML5 is een evoluerende standaard dus het is een beetje misleidend om het te hebben over de vraag wanneer het af zal zijn. Wat belangrijk is is dat de HTML-functies - zoals de eerder genoemde web apps, video en afbeeldingen nu kunnen worden gebruikt, mits uw browser het ondersteunt.

Welke HTML5-browsers zijn er?

Alle grote browsers - Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari en Opera, Safari Mobile en Android-browser ondersteunen HTML5.

Zal HTML5 Flash en Silverlight gaan vervangen?

In sommige opzichten heeft dat het al: iOS-apparaten ondersteunen geen Flash en vele video-websites zijn overgestapt van Flash naar HTML5. Hoewel Adobe heeft aangekondigd dat het zal stoppen met het ontwikkelen van Flash. Flash Player voor mobiele apparaten maakt ook gebruikt van Flash voor andere toepassingen dan alleen voor het tonen van video.

Welke hulpmiddelen heb ik nodig om HTML5 websites te maken?

Techneuten zouden zeggen dat u geen tools nodig hebt - u kunt HTML5-code met een kladblok schrijven - maar anderen geven de voorkeur hulpmiddelen zoals Adobe Dreamweaver. Adobe heeft ook een speciale HTML5 animatie tool genaamd Edge die het makkelijk maakt om Flash-achtige animaties te maken.

HTML5 Boilerplate

HTML5 Boilerplate helpt u bij het bouwen van snelle, robuuste en aanpasbare web-apps of -sites. Start uw project met de gecombineerde kennis en inzet van honderden ontwikkelaars, alles in één klein pakket.

• Ga nu naar HTML5 Boilerplate Download.

HTML5 Video Player Download

• Ga nu naar HTML5 Video Player Downloaden.

HTML Website

We zijn uw partner als het gaat om het maken van een professionele website voor uw bedrijf. Tevens maken uw website beter vindbaar. Hierdoor zal uw bedrijf online beter worden gevonden. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. HTML5

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »