SEO SNEL bedrijfslogo

Frequentie

Frequentie

Frequentie

De frequentie zoals gedefinieerd door Facebook is het gemiddelde aantal keren dat uw advertentie aan elke persoon is weergegeven.

Omdat uw campagne meer geld uitgeeft en meer vertoningen genereert, neemt uw frequentie toe.

Vertoningen: aantal keren dat uw advertenties werden weergegeven.

Bereik: unieke gebruikers die uw advertenties hebben gezien.

Frequentie: aantal keren dat uw advertentie aan elke persoon is weergegeven (gemiddeld).

Facebook Ad Frequency

Facebook definieert frequentie als het gemiddelde aantal keren dat elke persoon uw advertentie heeft gezien. Het is belangrijk om te weten dat dit een geschatte waarde is. Dit betekent dat het niet altijd een exact getal is.

Vergeet niet dat (vertoningen gedeeld door bereik) = frequentie. Anders gezegd, (bereik vermenigvuldigd met frequentie) = vertoningen. Deze formule zal later van pas komen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de Facebook advertentie frequentie een gemiddelde is. Misschien heeft u een aantal mensen die heel vaak zijn bereikt en anderen die maar één keer zijn bereikt. Het algemene gemiddelde is wat Facebook meldt.

De frequentie bepalen

In het Advertentiebeheer gedeelte heeft Facebook een functie waarmee we frequentie-statistieken kunnen opnemen in elke rapportageweergave: campagne, advertentieset of advertentieniveau.

De frequentie van Facebook-advertenties wordt vaak over het hoofd gezien, maar zoals onze gegevens duidelijk laten zien, zou dit heel goed de reden kunnen zijn waarom uw campagnes minder goed gaan presteren.

Wanneer u denkt dat het frequentiealgoritme van Facebook meer dan voldoende is om u gerust te stellen, dan kunnen we u melden dat het soms gewoon niet voldoende is.

En dat zijn precies de momenten waarop de frequentie van Facebook-advertenties uw advertentie-inspanningen schaadt.

Met onderstaande strategieën kunt u rustig uitrusten, wetende dat uw frequentie nooit te hoog zal zijn en uw publiek een verfrissende mix van advertenties te zien krijgt in hun newsfeed.

CPC, CPA en meer

Laten we een stap terug doen om de CPA of CPC van uw Facebook-advertenties te controleren.

CPA en CPC vertellen u alleen hoe uw campagne het doet, maar niet waarom het goed (of slecht) gaat.

Dus, als het gaat om het optimaliseren van uw campagnes, zijn CPA en CPC niet genoeg.

Als u echt wilt begrijpen waarom uw advertenties niet zo goed presteren als u wilt, moet u meer statistieken analyseren.

Om er maar een paar te noemen: het klikfrequentie, de conversieratio en de frequentie.

Facebook advertentiefrequentie

Wat is het verband tussen advertentiefrequentie en relevantiescore? In de meeste gevallen geldt hoe hoger de frequentie, hoe lager de relevantiescore. Uw advertentie kan in het begin een hoge relevantie hebben (bijvoorbeeld 7 of 8), maar nadat uw advertentie een tijdje is weergegeven en meerdere keren aan dezelfde doelgroep is weergegeven, zal uw relevantiescore waarschijnlijk dalen.

Facebook advertentiestatistieken

Een voorbeeld van een score met zeer hoge frequentie en lage relevantie.

Ik sprak met een Facebook marketeer over de optimale frequentie. Hij stelde voor om de frequentie lager dan of gelijk aan 2 te houden, iemand anders gaf aan om een omslagpunt van 3,5 aan te houden, wat betekent dat uw advertentie ineffectief wordt nadat u hem drie of vier keer aan hetzelfde publiek heeft laten zien.

Key Takeaway: om het tipping point voor uw eigen advertenties te vinden, controleert u de Relevancy-score voor elke advertentie.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Frequentie

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »