SEO SNEL bedrijfslogo

Ahrefs

Ahrefs

Ahrefs

Ahrefs is een van de populairste digitale marketinganalysetools die worden gebruikt voor het opstellen van auditrapporten, backlinkanalyses, URL rankings, concurrentieanalyses en nog veel meer. Het wordt veelvuldig gebruikt voor SEO-analyse. Afgezien van de SEO backlink-analyse, waarvoor ze bekend staan in de wereld van digitale marketing, is het ook nuttig voor zoekwoordanalyse en website rankings. Ahrefs gebruikt verschillende SEO-statistieken om te analyseren en kwantitatieve resultaten te leveren voor elke uitgevoerde website-analyse. In het verleden bood Ahrefs ook een gratis versie aan. Maar dat is nu niet meer het geval.

Hoe werkt Ahrefs?

Ahrefs maakt gebruik van geavanceerde crawlsoftware om de manier waarop zoekmachines sites bekijken te reproduceren. Hierdoor kan de software (en de gebruiker) complexe netwerken van inkomende links zien. Het doet ook een analyse van de content op paginaniveau, rangschikt content op populariteit en sorteert en rapporteert allerlei soorten gegevens.

Met dit type informatie en met behulp van de zogenaamde "skyscraper-methode", kunt u met Ahrefs het exacte type content genereren waarvan u al weet dat mensen het willen lezen.

Het is geen snelkoppeling, je moet nog steeds het werk doen, maar het geeft je de routekaart die je nodig hebt om sneller vooruit te gaan.

De zoekwoorden onderzoekstool biedt:

concurrentie zoekwoord analyse

In het onderzoeksrapport voor zoekwoorden van Ahrefs krijgt u een goed idee welke zoekwoorden u moet optimaliseren om de website ranking te verbeteren. Deze tool gebruikt zijn eigen crawler om de zoekvolumegegevens van de zoekwoordplanner te verzamelen. Wat Ahrefs onderscheidt van andere tools, waaronder de Google keyword planner , is dat het u ook laat weten welke zoekwoorden uw concurrenten gebruiken voor optimalisatie. Dit helpt uw website omdat u dezelfde zoekwoorden of de variaties ervan kunt gebruiken, waardoor uw algehele website ranking zal verbeteren. Naast organisch bieden ze ook een analyserapport voor betaalde zoekwoorden.

Nieuwe links

In het tabblad Nieuwe links kunt u teruggaan naar vorige maand of zoeken binnen de huidige maand en zo elke dag nieuwe links ontdekken. Dit rapport kan u helpen om een linkbuilding-campagne te ontwikkelen die door uw concurrent wordt uitgevoerd een linkbuilding-campagne te evalueren of zelfs helpen u een linkbuilding probleem op te sporen dat mogelijk heeft geleid tot een soort van penalty of over-optimalisatie filter.

Verloren links

Het tabblad Verloren links heeft dezelfde interface als het rapport Nieuwe links. Deze tool meldt gebroken links tot op de dag nauwkeurig. Combineer dat met hun crawlvoorkeuren (betere links worden sneller opgepikt) waardoor u een snelle afname van het aantal links snel kunt traceren.

U kunt dit rapport gebruiken om links te vinden die een concurrent heeft verloren. U kunt contact opnemen met de webmaster en kijken of u uw site of soortgelijke content niet kunt promoten om de link te krijgen die uw concurrent eerder kreeg.

U kunt dit rapport exporteren naar Excel- of .CSV-indeling.

Bepaal welke content het goed doet

We surfen allemaal op het internet in een 'filterballon'. Soms is het moeilijk te geloven dat een site of blogpost die u leuk vindt, niet breder wordt gedeeld.

Of op een hoger niveau, veel marketeers denken dat de content die engagement genereert ook direct links zal genereren. Die perceptie is een mythe.

U kunt het beste het contentrapport gebruiken om precies te begrijpen wat goed werkt. Begrijp welke pagina's daadwerkelijk links krijgen als u aan uw organische zichtbaarheid werkt. Begrijp wat aandacht krijgt. Begrijp welk type content wordt gedownload. Zijn persberichten belangrijk? Werken infographics echt? Welke content van uw concurrenten zorgt voor 80% van hun links en verkeer? U kunt al die vragen beantwoorden met het rapport Topcontent.

Identificeer laaghangend fruit

Site Explorer heeft een Link Intersect-rapport waarmee u verschillende URL's kunt invoeren en kunt zien welke websites linken naar concurrenten (of branchewebsites), maar niet naar uw site. U kunt dezelfde gegevens verkrijgen door links van verschillende sites te exporteren en een paar Excel-trucs uit te voeren. Maar de link intersect tool doet het sneller.

Bevat een branchepublicatie links naar al uw concurrenten, maar is vergeten te linken naar u? Is er een verslaggever die uw concurrenten interviewt, maar niet u? Ontdek het met de link intersect tool en ontdek een aantal quick wins die u op gelijke voet brengen.

Ahrefs Prijzen

Vanaf: $ 99,00 / maand

Prijsmodel: Abonnement

Gratis proefversie: niet beschikbaar

Lite-, Standard- en Advanced-abonnementen zijn beschikbaar voor persoonlijke gebruikers. Agency pakketten zijn beschikbaar voor maximaal 5 gebruikers.

Maandelijkse abonnementen vanaf $ 99 / maand (persoonlijk) en $ 999 / maand (bureau).

Jaarabonnementen vanaf $ 82 / maand (persoonlijk) en $ 832 / maand (Agency).

Neem contact op met Ahrefs voor aangepaste pakketten, beginnend bij $ 10000.

Een proefperiode van 7 dagen is beschikbaar voor $ 7.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Ahrefs

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »