SEO SNEL bedrijfslogo

Matomo

Matomo

Piwik

Matomo voorheen Piwik is een toonaangevende open source web analytics tool die u waardevolle inzichten biedt in de bezoekers van uw website, uw marketingcampagnes en nog veel meer, zodat u uw strategie en online ervaring van uw bezoekers kunt optimaliseren. Leer meer over uw gebruikers en hun gedrag op uw website - waar ze vandaan komen (refferers), welke pagina's het populairst zijn, hoe vaak ze bezocht worden en welke marketingcampagnes succesvol zijn. Piwik is een gratis te downloaden (GPL gelicentieerd) web analytics software. Het biedt gedetailleerde rapporten over uw website en zijn bezoekers, inclusief de zoekmachines en zoekwoorden die zij gebruiken, de taal die zij spreken, welke pagina's ze leuk vinden, de bestanden die ze downloaden en nog veel meer.

Wanneer u Google Analytics al gebruikt dan kunt u overwegen om Piwik toe te voegen als een tweede bron van tracking informatie. Piwik biedt een aantal andere opties ten opzichte van Google Analytics en heeft een zeer unieke uitstraling die helpt de informatie die het verzamelt op een andere manier te verwerken. We houden van beide programma's en denken dat beide nuttig kunnen zijn, maar we zijn vooral enthousiast over de uitgebreide mogelijkheden die Piwik biedt en moedigen u aan om de basisbeginselen door te lezen. Als u Piwik op uw site wilt laten installeren of als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen of ons bellen. We informeren u graag over deze optie.

Hoe werkt Piwik?

Piwik moet op een server met zowel PHP als MySQL geïnstalleerd worden. Aan het einde van de installatie die ongeveer 5 minuten duurt geeft Piwik u een JavaScript-tag die u in de de footer van elke pagina van uw website toevoegt. Piwik registreert vervolgens de activiteit op uw website. Piwik verzamelt deze gegevens om gedetailleerde webanalyserapporten te leveren over uw bezoekers, paginaweergaven, referrer informatie, zoekwoorden en nog veel meer!

Wat zijn uitgaande links, Clicks of Unieke klikken?

Het Piwik-rapport 'Pagina's> Outlinks' toont de lijst met externe URL waarop uw bezoekers hebben geklikt via uw webpagina's. Piwik zal alle klikken op URL die niet hetzelfde domein staan als de website die wordt gevolgd, volgen als een "uitgaande link". Als uw bezoeker bijvoorbeeld op een link naar "piwik.org" op uw website "seo-snel.nl" klikt, wordt dit geteld als een outlink (uitgaande link) in het rapport.

Voor elke uitgaande link rapporteert Piwik het aantal clicks en het aantal unieke clicks. Unieke clicks zijn het aantal unieke bezoekers dat op een bepaald domein heeft geklikt; Als dezelfde bezoeker bijvoorbeeld 3 keer op dezelfde uitgaande heeft geklikt, wordt deze als 3 klikken en 1 unieke click gerapporteerd.

Piwik kan geen JavaScript of Flash links volgen. Alleen HTML links worden gecrawld.

Wanneer u clicks op uw subdomeinen niet als uitgaande links wilt bijhouden, bijvoorbeeld als uw website "seo-snel.nl" is en u geen uitgaande links naar "marketing.seo-snel.nl" wilt bijhouden, dan kunt u de JavaScript-functie setDomains gebruiken ().

Online Marketing Bureau

Bureau SEO-SNEL helpt u met de installatie van Piwik. Ook verzorgen wij wekelijks de rapportages aan u. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Piwik

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »