SEO SNEL bedrijfslogo

AB Testing

AB testing

AB Testing

Wat is AB testing? AB testing is de handeling van het uitvoeren van een gelijktijdig experiment tussen twee of meer pagina’s om te zien welke het beste presteert of de meeste conversies oplevert. Ondanks de naam (AB test), kan het experiment worden uitgevoerd met zoveel pagina's als gewenst. Als u eenmaal hebt besloten wat te testen op uw landing page (bijv kop, call to action, afbeeldingen, het toevoegen van een video etc.) - kunt u nieuwe versies (of varianten) van uw pagina in het experiment gaan maken.

Een voorbeeld van een landingspagina AB test

Champion page

Wanneer u een test uitvoert, dan beslist u wie de winnaar wordt aan de hand van (de pagina met de beste conversie performance). Dit is de Champion page.

Challenger pagina('s)

Bij het starten van een test, maakt u een nieuwe versie (varianten) om de bestaande champion page uit te dagen. Dit zijn de zogenaamde uitdagers.

Pagina variant

Dit is een term voor een nieuwe versie van uw landing page die is opgenomen in de test. De kampioen en eventuele uitdager pagina's zijn allemaal varianten.

Toekennen verkeer-gewichtswaarde tijdens AB testing

Het verkeer wordt willekeurig toegewezen aan elke pagina variant op basis van een vooraf bepaalde weging - bijvoorbeeld als u werkt met een proef met 2 pagina varianten, zou u het verkeer 50/50 of 60/40 kunnen splitsen. Bezoekers zijn meestal cookied zodat ze altijd dezelfde versie van de pagina (om de integriteit van de test te behouden) zullen zien. De belangrijkste factor die bepaalt hoeveel gewicht u zou toeschrijven aan uw pagina varianten tijdens een test is timing - of u nu begint met de test met meerdere varianten op hetzelfde moment of dat uw nieuwe ideeën test met een bestaande pagina.

Beginnen met meerdere pagina varianten

Als u een campagne vanaf nul begint en verschillende ideeën heeft over welke richting te nemen, dan kunt u een nieuwe landingspagina variant voor elk idee creëren. In dit scenario zult u waarschijnlijk gelijk gewicht (verkeer) aan elke pagina toe willen wijzen. De reden hiervoor is dat u ze gelijk wilt behandelen en zo spoedig mogelijk een winnaar wilt kiezen. U heeft een bepaalde hoeveelheid verkeer nodig voordat de resultaten: statistisch, significant of geldig zijn en omdat u geen conversie gegevens van de pagina's heeft is het zinvol om uw experiment te beginnen vanuit een positie van gelijkheid.

Het testen van een reeds bestaande pagina

Als u een gevestigde pagina heeft waarop u een aantal nieuwe ideeën wilt uitproberen, dan geeft u uw nieuwe pagina varianten een kleiner percentage van het verkeer dan de bestaande champion om het risico, inherent aan de introductie van nieuwe ideeën (die niet goed kunnen presteren) te beperken.

Maak gebruik van de AB testing tool van Google

Google Optimize is het AB testing platform van Google. Voor de meeste gebruikers maakt dit het snel en eenvoudig testen van paginaontwerp en content veranderingen mogelijk en het platform is ook nog eens gratis beschikbaar.

AB Test uitvoeren

Wij zijn uw partner als het gaat om het uitvoeren van AB tests. We maken uw website hierdoor meer conversiegericht. Hierdoor zal uw bedrijf online beter presteren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. AB Testing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »