SEO SNEL bedrijfslogoAB Test(en) - Tool - Significance - Calculator - Website - User Testing - Nederland

AB Test

AB Testing

Wat is A / B-testen? AB testen is de handeling van het uitvoeren van een gelijktijdig experiment tussen twee of meer pagina’s om te zien welke het beste presteert of de meeste conversies oplevert. Ondanks de naam (A / B test), kan het experiment worden uitgevoerd met zoveel pagina's als gewenst. Als u eenmaal hebt besloten wat te testen op uw landing page (bijv kop, call to action, afbeeldingen, het toevoegen van een video etc.) - kunt u nieuwe versies (of varianten) van uw pagina in het experiment gaan maken.

Een voorbeeld van een landingspagina A / B-test

Champion page

Wanneer u een test uitvoert, dan beslist u wie de winnaar wordt aan de hand van (de pagina met de beste conversie performance). Dit is de Champion page.

Challenger pagina('s)

Bij het starten van een test, maakt u een nieuwe versie (varianten) om de bestaande champion page uit te dagen. Dit zijn de zogenaamde uitdagers.

Pagina variant

Dit is een term voor een nieuwe versie van uw landing page die is opgenomen in de test. De kampioen en eventuele uitdager pagina's zijn allemaal varianten.

Toekennen verkeer-gewichtswaarde in een A / B-test

Het verkeer wordt willekeurig toegewezen aan elke pagina variant op basis van een vooraf bepaalde weging - bijvoorbeeld als u werkt met een proef met 2 pagina varianten, zou u het verkeer 50/50 of 60/40 kunnen splitsen. Bezoekers zijn meestal cookied zodat ze altijd dezelfde versie van de pagina (om de integriteit van de test te behouden) zullen zien. De belangrijkste factor die bepaalt hoeveel gewicht u zou toeschrijven aan uw pagina varianten tijdens een test is timing - of u nu begint met de test met meerdere varianten op hetzelfde moment of dat uw nieuwe ideeën test met een bestaande pagina.

Beginnen met meerdere pagina varianten

Als u een campagne vanaf nul begint en verschillende ideeën heeft over welke richting te nemen, dan kunt u een nieuwe landingspagina variant voor elk idee creëren. In dit scenario zult u waarschijnlijk gelijk gewicht (verkeer) aan elke pagina toe willen wijzen. De reden hiervoor is dat u ze gelijk wilt behandelen en zo spoedig mogelijk een winnaar wilt kiezen. U heeft een bepaalde hoeveelheid verkeer nodig voordat de resultaten: statistisch, significant of geldig zijn en omdat u geen conversie gegevens van de pagina's heeft is het zinvol om uw experiment te beginnen vanuit een positie van gelijkheid.

Het testen van een reeds bestaande pagina

Als u een gevestigde pagina heeft waarop u een aantal nieuwe ideeën wilt uitproberen, dan geeft u uw nieuwe pagina varianten een kleiner percentage van het verkeer dan de bestaande champion om het risico, inherent aan de introductie van nieuwe ideeën (die niet goed kunnen presteren) te beperken.

AB Tests uitvoeren

Wij zijn uw partner als het gaat om het uitvoeren van AB tests. We maken uw website hierdoor meer conversiegericht. Hierdoor zal uw bedrijf online beter presteren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. AB Testing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren