SEO SNEL bedrijfslogo

Splash Page

Splash Page

Splash Page

In webdesign is een splash page een inleidende pagina die webmasters kunnen gebruiken als poort tussen het eerste moment van laden van de site en de daadwerkelijke site content. Dit wordt ook wel een "startscherm" of een "bestemmingspagina" genoemd. Een splash page bevat vaak high-design visuals en andere ontwerpaspecten die webgebruikers ertoe moeten aanzetten verder de website in te gaan.

Marketingcampagnes: splash page en bestemmingspagina

Mensen verwarren vaak een bestemmingspagina met de splash page, terwijl ze in werkelijkheid heel verschillend zijn.

In de meest pure zin is een bestemmingspagina elke webpagina waarop een bezoeker kan landen.

Het is gebruikelijker om naar een bestemmingspagina te verwijzen als een op zichzelf staande webpagina die zich onderscheidt van uw hoofdwebsite en die is ontworpen voor één gericht doel.

Dit betekent dat uw bestemmingspagina geen algemene navigatie moet hebben om deze te koppelen aan uw primaire website. De belangrijkste reden hiervoor is om de beschikbare opties voor uw bezoekers te beperken en hen te helpen uw beoogde conversiedoel te bereiken.

Er zijn twee basistypes van bestemmingspagina's in marketing, doorklik- en leadgeneratie (ook wel Lead Gen- of Lead Capture-pagina's genoemd).

Een splash page geniet meestal niet de voorkeur van alle gebruikers. Hier lichten we de belangrijkste verschillen tussen een bestemmingspagina en een splash-pagina toe.

Verschil tussen een splash page en andere pagina's

Splash page versus post-click bestemmingspagina's

Een post-click landingspagina is een zelfstandige pagina die is gemaakt om een enkel conversiedoel te behalen. Dit doel kan variëren van het verzamelen van registranten tot het veiligstellen van nieuwsbrief aanmeldingen.

Een splash page daarentegen is geen op zichzelf staande pagina - het is niet meer dan een groot venster dat wordt weergegeven op de hoofdwebpagina. Het doel van de splash page is om waardevolle informatie aan de bezoeker te verstrekken.

Hoe een Splash page werkt

Een splash page verdwijnt wanneer het hoofdvenster van de toepassing verschijnt. Splash pages dienen meestal om het uiterlijk van een applicatie of website te verbeteren; vandaar dat ze vaak visueel aantrekkelijk zijn. Ze kunnen ook animaties, grafische afbeeldingen en geluid bevatten.

Omdat het vaak langer duurt voordat splash pages de gewenste content laten zien en lang duren om te laden, zijn ze niet door alle gebruikers geliefd.

Splash pages zijn met name onhandig voor gebruikers met trage internetverbindingen, omdat het laden van de pagina hierdoor langer kan duren.

Bovendien kan de splash page in zijn geheel helemaal niet worden geladen wanneer de gebruiker rich content, zoals afbeeldingen, Flash of Shockwave heeft uitgeschakeld.

Splash pages en alle andere pagina's die in Flash zijn gemaakt, kunnen vaak niet worden gecrawl door zoekmachines.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Splash Page

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »