SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is Pogo Sticking?

Pogo Sticking

Pogo Sticking

Betekenis van bouncepercentage en pogo sticking:

Om pogo sticking te begrijpen, moeten we de verschillen tussen bouncepercentage en pogo sticking begrijpen:

Bouncepercentage: het bouncepercentage wordt gedefinieerd als 'het percentage bezoekers dat een enkele pagina op een website bezoekt'. Een hoog weigeringspercentage is niet altijd slecht, omdat het kan betekenen dat de bezoeker geen andere pagina op de website heeft bezocht, hij wel enige tijd op de pagina heeft doorgebracht en een antwoord op zijn vraag heeft gekregen. Hij heeft misschien een bladwijzer van de pagina gemaakt of deze op Facebook of Instagram gedeeld, maar aangezien hij niet meer heeft gelezen dan deze ene pagina, wordt dit een bounce genoemd.

Pogo sticking: Pogo sticking treedt op wanneer een gebruiker een zoekopdracht uitvoert, op een resultaat klikt, heel snel terug klikt naar de pagina met zoekresultaten en op een ander resultaat klikt. Dit type gedrag is een direct gevolg van onmiddellijke ontevredenheid over het zoekresultaat en, in tegenstelling tot bouncepercentage, blijft pogo sticken altijd een slechte zaak.

Algemene oorzaken van Pogo Sticking

Het targeten van zoektermen die irrelevant of te breed zijn, evenals een slecht websiteontwerp kan enorm bijdragen aan pogo sticking-problemen. Als het te lang duurt voor uw website om te laden of een verwarrend ontwerp heeft, dan kan het zijn dat bezoekers gewoon weggaan. Slecht ontworpen landingspagina's met tegenstrijdige of verwarrende informatie, advertenties, en video’s die automatisch worden afgespeeld bij het laden van de pagina, kunnen een grote ergernis zijn. Houd uw landingspagina's gericht en overzichtelijk; als u wilt ranken voor meer zoektermen, dan moet u meer bestemmingspagina's maken om aan de behoefte van die bezoekers te voldoen.

Pogo Sticking als een ranking-factor

Het belangrijkste om te weten over pogo sticking is dat het niet alleen een rankingfactor is - het is een van de belangrijkste ranking-factoren.

Bij de meeste zoekmachines draait het om twee dingen: relevantie en betrouwbaarheid. Backlinks en beoordelingen zorgen voor betrouwbaarheid.

Relevantie, aan de andere kant, wordt beoordeeld op basis van een verscheidenheid aan factoren.

Een van deze factoren is pogo sticking. Hoe kan de content van een site relevant zijn als gebruikers er naar toe gaan en dan vervolgens ergens anders naar resultaten gaan zoeken?

In sommige gevallen beschouwen marketing professionals en zoekmachineoptimalisatie (SEO) specialisten pogo sticking als de belangrijkste ranking-factor.

Zonder backlinks, beoordelingen en relevante content die een rol speelt, heeft pogo sticking niet eens de kans om relevant te worden.

Dat gezegd hebbende, als je resultaten eenmaal hoog genoeg zijn in de SERP's, moet je zeker ervan uit gaan dat pogo sticking de nummer 1 ranking factor is.

Waarom wordt Pogo Sticking gebruikt?

Omdat tegen de tijd dat u op de eerste pagina staat voor een zoekopdracht met een willekeurig volume, bijna elk afzonderlijk resultaat relevante backlinks en content bevat.

Om te bepalen welke het meest relevant is, wordt pogo sticking gebruikt.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Pogo Sticking

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »