SEO SNEL bedrijfslogo

Breadcrumbs

Breadcrumbs

Breadcrumbs

Op websites die veel pagina's bevatten, kan de breadcrumb-navigatie de manier waarop gebruikers hun weg vinden, sterk verbeteren. Wat bruikbaarheid betreft, verminderen breadcrumbs het aantal acties dat een bezoeker van een website moet nemen om op een pagina op een hoger niveau te komen, en ze verbeteren de vindbaarheid van de website. Daarnaast zijn ze ook een effectief visueel hulpmiddel die de locatie van de gebruiker aangeeft binnen de hiërarchie van de website, waardoor het een goede bron van contextuele informatie voor bestemmingspagina's is.

Wat is een breadcrumb?

Een 'breadcrumb' is een type secundair navigatieschema dat de locatie van de gebruiker op een website of webapplicatie laat zien. De term komt uit het sprookje Hans en Grietje, waarin de twee kinderen broodkruimels laten vallen om een pad terug naar hun huis te vinden. Net als in het verhaal bieden breadcrumbs op websites gebruikers de mogelijkheid om het pad terug te vinden naar hun oorspronkelijke landingspunt.

U vindt breadcrumbs meestal op websites die veel content bevatten. Breadcrumbs zijn horizontale tekstlinks gescheiden door het 'groter dan' symbool (>); Het symbool geeft het niveau van die pagina aan met betrekking tot de andere pagina's.

Wanneer moet u Breadcrumbs gebruiken?

Breadcrumb navigatie wordt vooral gebruikt bij grote websites. Een goed voorbeeld hiervan zijn e-Commerce websites, waarin een grote verscheidenheid aan producten zijn ingedeeld in categorieën.

Om te bepalen of een website zal profiteren van breadcrumb-navigatie, is het maken van een sitemap die de navigatie-architectuur van de website vertegenwoordigt noodzakelijk. Vervolgens kunt u analyseren of breadcrumbs het vermogen van de gebruiker om te navigeren binnen en tussen de categorieën hierdoor zal verbeteren.

Breadcrumb-navigatie moet als een extra functie worden beschouwd en mag geen primaire navigatiemenu's vervangen. Het moet het gebruiksgemak verhogen; Een secundair navigatieschema waarmee gebruikers kunnen bepalen waar ze zijn; En een alternatieve manier om te navigeren binnen uw website.

Er zijn 3 soorten breadcrumbs


1. Locatie

Op locatie gebaseerde breadcrumbs tonen de gebruiker waar ze zijn in de hiërarchie van de website.

2. Kenmerken

Kenmerk gebaseerde breadcrumbs tonen de attributen van een bepaalde pagina.

3. Pad

Pad-gebaseerde breadcrumbs tonen gebruikers de stappen die zij hebben genomen om te komen tot een bepaalde pagina.

Breadcrumb navigatie links toevoegen met de WordPress Yoast SEO Plugin

Allereerst moet u de Yoast SEO-plug-in installeren en activeren.

Voor activering gaat u eerst naar de pagina SEO »Geavanceerd en vervolgens kiest u de optie Breadcrumbs inschakelen.

Yoast breadcrumbs linstellingen

Nadat u het hebt geactiveerd ziet u verschillende opties om te wijzigen aan te brengen hoe breadcrumbs op uw site moeten worden weergegeven. Standaardinstellingen zouden voor de meeste van u moeten voldoen, maar voel u vrij om alles aan te passen wat u maar wilt.

Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan om uw instellingen op te slaan.

Yoast's Breadcrumb-navigatie op uw site weergeven

Sommige WordPress-themes ondersteunen Yoast’s breadcrumbs standaard. U kunt uw website bezoeken en op afzonderlijke berichten en pagina's klikken om te zien of uw thema breadcrumb navigatie op de pagina weergeeft.

Als uw theme niet automatisch breadcrumb navigatie weergeeft, moet u een klein stukje code toevoegen aan uw WordPress-theme.

Voeg deze code eenvoudig toe aan het header.php-bestand van uw theme of onderliggende theme. Plaats de code aan het einde van het bestand.

<?php if ( function_exists('yoast_breadcrumb') ) { yoast_breadcrumb( '<p id="breadcrumbs">','</p>' ); } ?>

Dat is alles wat u nodig heeft om breadcrumb-navigatie aan uw website toe te voegen en in actie te zien.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het activeren van breadcrumb navigatie links in WordPress.

Broodkruimels

Bureau SEO-SNEL helpt u met het plaatsen van breadcrumbs op uw website. Dankzij deze breadcrumbs kunnen uw bezoekers makkelijker navigeren door uw site. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Breadcrumbs

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »