SEO SNEL bedrijfslogo

Realtime traffic in Google Analytics

Realtime

Realtime

Hoewel historische analytics data kan worden gebruikt om de websitestrategie voor de lange termijn te sturen, kunnen real-time analytics-gegevens worden gebruikt om het websiteverkeer in real-time te controleren en analyseren. Google Analytics biedt een realtime weergave waarmee u kunt zien hoeveel actieve gebruikers er op uw site zijn, inclusief waar ze zich bevinden, hoe ze uw site hebben gevonden, welke pagina's ze bekijken en welke acties ze ondernemen.

Dit niveau van realtime analyses is nuttig voor zowel het testen van de implementatie van de trackingcode, als voor het monitoren van siteverkeer wanneer gebeurtenissen op de website speciale aandacht vereisen. Laten we het hebben over een paar scenario's waarbij realtime analyses wellicht nuttig kunnen zijn voor marketeers, evenals enkele tips voor het gebruik van de interface.

Hoe u real-time data kunt vinden in Google Analytics

Het is gemakkelijk om real-time bezoekersstatistieken voor een website te vinden wanneer u toegang heeft tot het Google Analytics-account. Het enige dat u hoeft te doen is naar het tabblad 'Rapportage' helemaal bovenaan te gaan en vervolgens het klokpictogram 'Real Time' nabij de linkerbovenhoek te selecteren.

Hier ziet u verschillende secties van realtime data

Realtime-overzicht

Dit is een overzicht van het totale aantal live gebruikers op de site die u kunt bekijken op elk gewenst moment. Er zijn ook andere statistieken zoals desktop / tablet / mobiele gebruikers, actieve pagina's, verkeersbronnen, bezoekerslocaties of top keywords (met uitzondering van "not provided" resultaten):

Realtime locaties

Dit laat zien waar de bezoekers op de site vandaan komen. Om meer diepgaande statistieken per stad te bekijken, moet u het volgende doen: [Publiek> Geo> Locatie]

Realtime verkeersbronnen

Toont het gebruikte medium waarmee bezoekers de website hebben gevonden, waaronder organisch (zoekmachines), betaald (betaalde advertenties), direct (rechtstreeks naar de website), verwijzing (verwezen vanaf een andere website), enz.

Dit rapport bevat ook een combinatie van "medium & source" -gegevens, zodat u bijvoorbeeld organisch verkeer van verschillende zoekmachines kunt differentiëren.

Realtime content

Hier kunt u de actieve webpagina's zien die op elk moment worden bekeken. Door parameters aan het einde van URL's toe te voegen, kunnen bezoekers op verschillende pagina's van verschillende bronnen worden gedifferentieerd om vermijding van gegevens te voorkomen.

Real-time events

Als u de instellingen voor het bijhouden van events op uw website hebt ingesteld, kunt u de events zien die hier afgelopen 30 minuten geactiveerd zijn. Deze sectie is erg handig bij het maken van nieuwe event tracking codes om in realtime te zien of ze werken.

Realtime conversies

Deze zijn vrijwel hetzelfde als de hierboven genoemde real-time events, maar deze weerspiegelen de vele doelen die u mogelijk heeft ingesteld in Google Analytics: volledige conversiedoelgegevens zijn te vinden onder [Conversies> Doelen].

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Realtime

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »