SEO SNEL bedrijfslogo

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting is het richten van mediaberichten op specifieke segmenten van het publiek, gedefinieerd door waarden, voorkeuren of demografische kenmerken. Narrowcasting is gebaseerd op het idee dat massapubliek niet bestaat en een dergelijke benadering is gericht op een specifiek (klein) onderwerp, terwijl broadcasting een bredere waaier van onderwerpen heeft.

De betekenis van narrowcasting is in de afgelopen decennia veranderd, hoewel het de kernzin van 'een boodschap aan een kleine groep in plaats van grote' heeft behouden. Met de opkomst van het internet zijn meer (kabeltelevisie) kanalen en (abonnement) radiostations begonnen met het spelen van een grotere rol bij het leveren van nieuws en cultureel aanbod. Narrowcasting wordt steeds vaker gebruikt, omdat de mogelijkheden die deze vorm van media bieden steeds interessanter worden.

Op het internet wordt zowel een broadcast- als een narrowcast-model gebruikt. De meeste websites gebruiken een broadcastmodel, zodat iedereen met internettoegang de sites kan bekijken. Sites waarop u zich moet aanmelden voordat u content kunt zien, zijn echter meer gebaseerd op het narrowcast-model. Push- of Channel-technologie is een nieuwe vorm van narrowcasting. Misschien is het beste voorbeeld van narrowcasting wel de lijst met e-mailadressen waar berichten alleen worden verzonden naar personen die zich abonneren op de nieuwsbrief.

De termen multicast en narrowcast worden vaak door elkaar gebruikt, narrowcast verwijst meestal naar het bedrijfsmodel, terwijl multicast verwijst naar de feitelijke technologie die wordt gebruikt om de gegevens te verzenden.

Wat is het verschil tussen broadcast en narrowcast?

Een broadcast verzendt een bericht dat de meeste mensen zal plezieren. Misschien herinnert u zich nog de dagen van drie televisiekanalen (in plaats van 300). De programmering moest goed genoeg zijn om de aandacht van de meeste mensen vast te houden. Het was een massamedia bericht, om de massa te plezieren.

Waarom Narrowcasting?

De tools die zijn gebouwd voor broadcasting, werken eigenlijk beter voor narrowcasting. In plaats van een bericht te delen dat veel mensen 'leuk' vinden, kunnen we communicatietools gebruiken om ons te verbinden met andere gepassioneerde individuen.

Een narrowcast helpt uw bedrijf bij het vinden van het kleine aantal mensen dat precies het product of de dienst nodig heeft die u aanbiedt. Er is weinig twijfel over het feit dat narrowcasting zal blijven groeien naarmate de technologie deuren opent voor de gemiddelde noob. Waar het ooit veel geld kostte om een boodschap uit te zenden, kan zelfs een tiener vandaag de dag in een internetcafé een gratis website maken om de hele wereld te bereiken, of een klein nichepubliek.

Marketing en reclame

Narrowcasting heeft marketeers en adverteerders de mogelijkheid gegeven om een doelmarkt te identificeren en berichten en advertenties te maken die specifiek en effectief zijn. In het verleden zouden adverteerders gewoon zoveel mogelijk van hun advertenties over de verschillende zenders verdelen. Ze gingen ervan uit dat met meer tv-reclames en reclameborden meer mensen hun producten zouden zien.

Consumenten waren echter al snel verzadigd. Om dit te bestrijden beperkten adverteerders en marketeers waar ze hun advertenties lieten zien.

Bedrijven die graag meer willen weten over hun doelgroepen, gebruiken steeds vaker datamining. Datamining betekent het verzamelen van informatie over een persoon door online naar hun activiteiten te kijken. Een bedrijf kan een profiel van u maken door naar deze gegevens te kijken en u op basis van deze data vervolgens passende advertenties te sturen, omdat het waarschijnlijk is dat u daarin geïnteresseerd bent.

Online Marketing Bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL helpt u bij de ontwikkeling van een effectieve online marketing strategie. Dankzij onze ervaren online marketing specialisten weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Narrowcasting

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »