SEO SNEL bedrijfslogoCrowdsourcing - Betekenis - Nederland - Voorbeelden - Definitie - Platform - Marketing - Social Media - Vertaling - Wiki

Crowdsourcing

Crowdsourcing

Crowdsourcing is de praktijk om een 'crowd' of groep aan te trekken voor een gemeenschappelijk doel - vaak innovatie, probleemoplossing of efficiëntie. Het wordt aangedreven door nieuwe technologieën, sociale media en web 2.0. Crowdsourcing kan op veel verschillende niveaus en in verschillende industrieën plaatsvinden. Dankzij onze groeiende connectiviteit is het nu gemakkelijker dan ooit voor individuen om collectief een bijdrage te leveren - hetzij met ideeën, tijd, expertise of fondsen - aan een project of een doel. Deze collectieve mobilisatie is crowdsourcing.

In zekere zin is crowdsourcing de distributie van probleemoplossing. Als een bedrijf financiering nodig heeft voor een project, marketing content voor een aanstaande campagne of zelfs onderzoek voor een nieuw product, is het publiek een krachtig middel dat enorme hoeveelheden geld, content en informatie kan genereren.

Het belang van crowdsourcing

Het internet is nu een smeltkroes van door gebruikers gegenereerde content van blogs tot Wikipedia-vermeldingen en YouTube-video's. Het verschil tussen producent en consument is niet meer zo groot, omdat iedereen is uitgerust met de tools die nodig zijn om zowel te creëren als te consumeren.

Als zakelijke strategie is het vragen om input van klanten niet nieuw, en open source software heeft bewezen welke productiviteit mogelijk is voor een grote groep individuen.

Crowsourcing Marktplaatsen

Tegenwoordig zijn er crowdsourcing marktplaatsen, waar groepen mensen kleine taken of 'klussen' uitvoeren. Mensen krijgen een klein bedrag per taak betaald. Crowdsourcing websites zetten de vraag uit namens klanten die opzoek zijn. Voorbeelden hiervan zijn Amazon's Mechanical Turk.

Verwante definities:

• Micro-jobbing - vergelijkbaar met crowdsourcing, meestal worden kleine bedragen betaald.

• Klussites - Online forums en sites die kopers en verkopers van kleine diensten met elkaar verbinden.

• Biedingssites - Op deze internetsites bieden werknemers op projecten op een vergelijkbare manier aan als bij micro-jobbing, hoewel het verschil in de complexiteit van de projecten zit.

• Business Process Outsouring (BPO) - Uitbesteding van bedrijfsprocessen is niet hetzelfde als crowdsourcing omdat BPO's voor deze banen meestal werknemers in dienst nemen.

• Data entry - Sommige bedrijven gebruiken bij grotere projecten groepen mensen op een manier die vergelijkbaar is met crowdsourcing.

• Outsourcing - Crowdsourcing is een vorm van outsourcing.

De sterke punten

Crowdsourcing kan de productiviteit en creativiteit verbeteren terwijl arbeids- en onderzoeks uitgaven tot een minimum worden beperkt. Het gebruik van internet om feedback te krijgen van een actieve en gepassioneerde community kan de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan het verzamelen van gegevens door formele focusgroepen of trendonderzoek verminderen. Door een groot aantal klanten bij belangrijke marketing-, branding- en productontwikkelingsprocessen te betrekken, kunnen managers zowel de personeelskosten als de risico's van een onzekere marktvraag verlagen.

SEO Bureau

Bureau SEO-SNEL helpt u met het beter vindbaar maken van uw website. Dankzij onze ervaren SEO Specialisten weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Crowdsourcing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren