SEO SNEL bedrijfslogo

Email Marketing

E-mail Marketing

Enkele veel voorkomende vormen van e-mail marketing zijn:

• Het verzenden van e-mails met de bedoeling om nieuwe klanten te werven.

• Het verzenden van een nieuwsbrief met als doel om huidige klanten onmiddellijk een aankoop te laten doen.

• Het verzenden van e-mails met het oog op het verbeteren van uw relatie met nieuwe of bestaande klanten. Dit kan ook een nieuwsbrief betreffen.

Waarom e-mail marketing?

Data is koning.

Het huidige informatietijdperk heeft uitgewezen dat meer dan op enig ander moment in onze geschiedenis informatie een belangrijke rol speelt in het succes van de hedendaagse bedrijven. Studies hebben aangetoond dat 85% van de wereldbevolking gebruikt maakt van e-mail. Door het verzamelen van klantgegevens zoals: emailadressen, verjaardagen, jubilea, etc bouwt u zelf een fundament voor effectieve en kosteneffectieve marketing voor uw bedrijf. Door gegevens te verzamelen is er informatie aanwezig om de online marketing campagne van uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Naast de enorme kostenbesparingen die het verzenden van e-mails met zich mee brengt ten opzichte van duizenden bedrukte flyers, maakt u het ook effectiever in de zin van de mogelijkheid om het publiek te bereiken. Iedereen leest hun e-mail, maar niet iedereen kijkt naar een flyer. Met e-mails zijn duizenden klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken en op deze manier heeft u een intieme 1 op 1 communicatie met uw klanten. Dit in tegenstelling tot flyers, die waarschijnlijk in de prullenbak zullen belanden.

Meetbaarheid en flexibiliteit

E-mail marketing wordt door ons geleverd met krachtige analytische hulpmiddelen waarmee u eenvoudig kunt antwoorden op uw e-mails en nuttige rapporten kunt volgen, zodat u de real-time resultaten van uw e-mail marketing campagne kunt bekijken en peilen wat wel werkt en wat niet werkt en de resultaten zien van de onderdelen die aandacht nodig hebben. Met e-mail marketing zijn deze rapporten altijd up to date en altijd en overal beschikbaar, waardoor u de mogelijkheid heeft om voortdurend uw online marketing campagne aan te passen en deze verder te ontwikkelen. Voor elke uitgegeven € 1 euro, is € 44,25 euro het gemiddelde redement. E-mail marketing is de meest effectieve en rendabele online marketing tool die beschikbaar is voor bedrijven heden ten dage. E-mail marketing diensten zijn zeer zuinig, er is geen discussie over mogelijk. Of u het nu zelf of door middel van een online marketing bedrijf laat doen. Honderden duizenden klanten bereiken via e-mail is in vergelijking met traditionele methoden van marketing veel goedkoper en effectiever. Naast het feit dat het zeer goedkoop is, zijn er vele redenen waarom onze e-mail marketing diensten voordeliger zijn dan traditionele methoden van marketing.
  1. Diensten
  2. E-mail Marketing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »