SEO SNEL bedrijfslogoInstagram Adverteren - Kosten - Maken - Stories - Op - Via

Instagram Adverteren

Intagram Adverteren

Instagram-advertenties maken het mogelijk om gesponsorde content op het Instagram-platform te plaatsen om zo een groter en gerichter publiek te bereiken. Hoewel er veel redenen zijn waarom een bedrijf of persoon zou kunnen adverteren worden Instagram-advertenties vaak gebruikt voor brand exposure om websiteverkeer te vergroten, nieuwe leads te genereren of om leads om te zetten naar conversies.

Omdat Instagram een visueel platform is zijn tekstadvertenties hier niet op zijn plaats. U hebt liever een afbeelding, een serie afbeeldingen of een video (die vergezeld kan gaan met tekst) om uw publiek te bereiken met Instagram-advertenties.

Instagram-advertenties werken! In 2017 bezochten miljoenen Instagrammers een website, kregen routebeschrijvingen, belden, e-mailden of verstuurde berichten om meer te weten te komen over een bedrijf op basis van een Instagram-advertentie. Volgens Instagram zegt 60% van de mensen dat ze nieuwe producten op het platform ontdekken en dat 75% van de Instagrammers actie ondernemen nadat ze door een bericht zijn geïnspireerd.

Net als bij Facebook-advertenties zal het spenderen van wat geld om een bericht te promoten (gesponsord bericht) leiden tot meer bekendheid voor uw merk en u heeft meer controle over wie uw berichten kan zien.

Of u nu uw merkbekendheid wilt vergroten, meer clicks naar uw website wilt halen, verkoop wilt genereren of downloads van uw nieuwste e-book wilt stimuleren, Instagram kan u helpen een enorm publiek te bereiken.

Er zijn in totaal zes Instagram advertentie-indelingen waaruit u kunt kiezen.

Vier zijn Instagram feedadvertenties terwijl de andere twee Instagram Stories-advertenties zijn.

Hier leest u hoe u elk type gebruikt te beginnen met de vier soorten Instagram-feedadvertenties.

Instagram-feedadvertenties bestaan uit:

• Fotoadvertenties

• Videoadvertenties

• Slideshow-advertenties

• Carrouseladvertenties

Instagram Fotoadvertenties

Met Instagram single-image advertenties kunt u maximaal zes advertenties maken die elk één afbeelding bevatten. Het bijschrift mag maximaal 300 tekens bevatten. Alle tekst na de derde regel verandert in een ellips (...) die gebruikers moeten uitvergroten om de rest van het bijschrift te bekijken. Facebook beveelt aan om voor deze advertenties 125 tekens te gebruiken.

Instagram Videoadvertenties

Single-video-advertenties bestaan uit een video of een GIF. U kunt het beste 125 tekens gebruiken.

Instagram Slideshow-advertenties

Slideshow-advertenties zijn in principe video-advertenties in een lus met maar liefst 10 afbeeldingen (met muziek). U kunt eenvoudig afbeeldingen uploaden, opmaken uw instellingen aanpassen en muziek toevoegen. Kies een thumbnail en een bijschrift en voeg desgewenst een website-URL toe.

Instagram Carrousel advertenties

Carrousel-advertenties bestaan uit twee of meer afbeeldingen of video's. U kunt maximaal tien cards in één advertentie toevoegen. Upload voor elke card een afbeelding, video of slideshow.

Leadformulieren toevoegen met Instagram

Welke advertentie-indeling u ook gaat gebruiken, u wilt altijd een leadformulier maken.

Instagram Stories Ads

Instagram heeft onlangs wereldwijd Instagram Stories advertenties voor bedrijven geïntroduceerd. De advertenties van Instagram Stories verschijnen tussen de verhalen van mensen. Er zijn twee verschillende indelingen voor Instagram-stories: één afbeelding en één video.

Instagram Stories: Eén afbeelding

Met dit formaat kunt u maximaal zes advertenties maken met elk één afbeelding. Elke advertentie ziet er precies zo uit als een normale post op Instagram Stories met onderaan de tekst 'Gesponsord'.

Instagram Stories: Enkele video

Met dit formaat kunt u een video of GIF uploaden die maximaal 15 seconden lang is. Hoe adverteren op Instagram? Als u advertenties op Instagram wilt weergeven heeft u eerst een Facebook-pagina nodig. Facebook is nu de eigenaar van Instagram en de twee platforms werken samen. Pagina's zijn er voor merken, organisaties en personen.

Net als Facebook-profielen kunnen pagina's worden aangepast met verhalen, evenementen en meer. Mensen die een pagina leuk vinden, ontvangen updates in de nieuwsfeed.

Instagram is mobile-first

Instagram heeft het hoogste percentage mobiele gebruikers van alle social media platforms. Dit is belangrijk omdat de meeste mensen social media netwerken gebruiken via mobiele apparaten en ze browsen vaak door hun feeds terwijl ze onderweg zijn.

Meet uw engagement en conversies met Instagram

Tenzij u vanaf de eerste dag een succesvolle campagne hebt is het onwaarschijnlijk dat uw Instagram-advertentie direct geweldige resultaten oplevert. In plaats daarvan moet u uw Instagram-advertentiecampagne bewerken en optimaliseren terwijl deze loopt. Wanneer een keuze maakt met welk hulpmiddel u uw Instagram-advertentiecampagne wilt meten, moet u rekening houden met zowel de grootte van uw bedrijfs als het aantal advertenties dat u wilt vertonen:

• Als u een groot aantal campagnes beheert of als u op zoek bent naar een tool voor zeer nauwkeurige controle over uw campagnes dan kunt u de Power Editor gebruiken.

• Als u deel uitmaakt van een groot team, is Facebook's Business Manager waarschijnlijk de beste keuze.

• Als u net begint met Instagram-advertenties dan zal de traditionele Ads Manager van Facebook het beste bij u passen.

Instagram Advertenties

Bureau SEO-SNEL helpt u bij het plaatsen van effectieve Instagram Advertenties. Dankzij onze social media experts weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Instagram Adverteren

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren