SEO SNEL bedrijfslogo

Vlogger

Vlogger

Vlogger

Een vlog, wat een afkorting is voor 'videoblog', is een video die op regelmatige basis door een persoon of een kleine groep wordt geüpload naar een site voor het delen van video's, zoals YouTube. Hoewel de term 'vlogger' vaak wordt gebruikt om de primaire persoonlijkheid of maker achter een video te beschrijven, kan een vlog worden ondersteund door een klein team van producenten, schrijvers en redacteuren.

Meerdere betekenissen

Meer recent heeft de term vlog zich ontwikkeld in twee enigszins verschillende betekenissen:

Een specifieke stijl van persoonlijke content - deze videostijl benadrukt het persoonlijke leven, commentaar en meningen van één persoon. Ze kunnen een camera bij zich dragen en aspecten van hun privéleven delen.

Een brede beschrijving - het wordt ook gebruikt om, in grote lijnen, video's te beschrijven van een terugkerende, persoonlijkheidsgebaseerde videoserie. Deze video's worden geproduceerd, met een professionele camera, kwaliteitsverlichting en een script. Het zijn video’s die over verschillende onderwerpen gaan, van filmrecensies, unboxings of zelfstudievideo's.

De evolutie van vloggen heeft een weg afgelegd dat lijkt op bloggen. Early vlogs waren meer 'dag in het leven'-video's die niet-gescript en minder professioneel waren. Naarmate het medium is ontwikkeld, wordt de term vlog gebruikt om een breder scala aan contenttypen te beschrijven. Om dit te verantwoorden, wordt de bredere term 'maker' vaak gebruikt om te verwijzen naar videoproducenten op sociale mediaplatformen, in tegenstelling tot vlogger, wat erop wijst dat ze meer persoonlijke vlog-stijlvideo's maken. Hoewel vloggen typisch synoniem is met YouTube, is de handeling van het regelmatig aanbieden van video-content aan een publiek niet beperkt tot dat platform. Naarmate er meer platforms voor sociale media zijn zijn ontstaan, publiceren veel videomakers video's die uniek zijn voor die ene community. Een vlog is in wezen een blog die videobeelden bevat. Vloggen verwijst naar het proces van het maken van een vlog, meestal is dit filmen.

Welk type content maken Vloggers?

Vlog-content is onafhankelijke media. Laat het me uitleggen. Als u groen licht wil krijgen voor het presenteren van een nieuwe tv-show. Dan zult u heel wat gesprekken moeten voeren met schrijvers, producenten, cameramensen, redacteuren en regisseurs. Met Vloggen wordt dit volledig omzeild als een 'one man show' die volledige creatieve controle geeft aan de Vlogger. Het resultaat van deze onafhankelijke video-creatie is spectaculair. U weet dat u een persoonlijk perspectief op iemands leven krijgt dat uw empathie en perspectief verbetert. Wereldwijd kijkt 44% van alle internetgebruikers elke maand naar een vlog. Als gevolg hiervan is vloggen vandaag de dag uitgegroeid tot een big business. Aangezien de budgetten voor digitale videoadvertenties sneller groeien dan hun tv-tegenhangers, vormen reclamepartners met populaire vloggers een aantrekkelijke optie voor marketeers die een jong, welvarend en digitaal onderlegde doelgroep willen bereiken.

Concurrentie

Tot op heden heeft YouTube altijd gediend als het startpunt voor vloggers, maar meer recentelijk hebben verschillende concurrenten de norm aangepast. Facebook Video en Live is de afgelopen twee jaar aan een opmars begonnen. Facebook lanceerde een campagne om prominente influencers op YouTube en andere platforms aan te trekken. Met het enorme bereik van Facebook begon een nieuw deel van influencers Facebook Video en Live exclusief te gebruiken om te vloggen. Andere platforms, zoals Periscope, Instagram en Snapchat, hebben sindsdien hun eigen video-platforms gelanceerd met functies die hen onderscheiden van YouTube. In het kader van de concurrentie blijft YouTube innoveren en biedt het zijn makers functies en voorzieningen. In september lanceerde het bedrijf Community, YouTube's sociale netwerkplatform met meer traditionele blogfuncties naast de mogelijkheid om afbeeldingen en GIF's te plaatsen om het publiek betrokken te houden.

Typen vlogs

Vlogs kunnen een breed scala aan stijlen, onderwerpen en ideeën bevatten zoals. • Interviews

• Demonstraties / Screencast

• Tutorial / How To

• Productbeoordelingen

• Unboxing

• Pranks & Challenges

• Komedie

• Schoonheid en mode

• Gezondheid en fitness

• Levensstijl

• Gaming

• Tv- en boekrecensies

• Theorieën

• Muziek en dans

• Reizen

• Popcultuur / Roddel

• Nieuws

• Clickbait

• Documentaire

• BTS (Behind The Scenes)

• Familie

• Cooking

• Dagelijkse Vloggers

• Ontwerp & Art

• Sport

• Samenzwering

• Animatie

• Live streaming

• Verhaal

• Sites vloggen

Zoals ik al zei, YouTube is niet de enige plek waar u kunt vloggen. Andere vlogging-platforms zijn:

• YouTube • Instagram

• Snapchat

• Facebook Video

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Vlogger

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »