SEO SNEL bedrijfslogo

About Blank

About Blank

About blank

About blank is een speciale pagina binnen de meeste browsers (Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox en Google Chrome), en het doet niets anders dan een lege pagina weergeven. Hoewel de meeste grote webbrowsers een standaard website bevatten waarnaar de browser u tijdens het opstarten naar doorverwijst, kan beschadigde data ervoor zorgen dat uw webbrowser een lege pagina met het onderwerp "about blank" in de URL-balk weergeeft.

Als uw webbrowser voortdurend wordt omgeleid naar de pagina "about:blank", is het mogelijk dat er adware op uw computer is geïnstalleerd. Laten we duidelijk zijn, de about:blank pagina is niet schadelijk. Soms zal malware echter expliciet knoeien met de instellingen van uw webbrowser waardoor about blank wordt weergegeven. Hackers kunnen de startpagina van uw browser veranderen en wanneer uw antivirus de infectie niet correct opruimt, kan dit de instellingen beschadigen. In dergelijke gevallen zal de browser een about blank pagina weergeven.

Wanneer uw computer is besmet met dergelijke adware software, dan kunnen zich de volgende symptomen voordoen:

• Reclamebanners laten de webpagina's die u bezoekt zien.

• Normale tekst op een website wordt omgezet in hyperlinks.

• Er verschijnen pop-ups die updates of andere software aanbevelen.

• Andere ongewenste adware software kan worden geïnstalleerd zonder uw medeweten.

Ga als volgt te werk om de about:blank adware te verwijderen:

• Verwijder de schadelijke programma's van Windows.

• Gebruik AdwCleaner om de About: blank Redirect te verwijderen.

• Gebruik Malwarebytes om te scannen op Malware en andere ongewenste programma's.

• Controleer nogmaals op kwaadaardige programma's met HitmanPro.

• Reset uw browser naar standaardinstellingen.

Waarom hebben browsers een: about blank pagina?

Technisch gezien hebben de browsers die over een about blank pagina beschikken er een omdat het een onderdeel is van het over URI-schema, een set regels voor het afhandelen van interne commando's.

Met andere woorden, about blank is slechts een van de vele commando opties die beschikbaar zijn in de about verzameling, die elk kunnen worden gebruikt om een bepaalde functie in de browser zelf uit te voeren. Het vooraf instellen van het commando met about maakt het voor de browser duidelijk dat u iets lokaal, of intern wilt uitvoeren, maar geen bezoek aan een webpagina wenst te brengen.

Bij het uitvoeren van about: blank ziet u in zowat elke browser, zoals Chrome, Firefox, Edge of Safari, en zelfs mobiele browsers, een blanco pagina. Het is echt het enige about commando dat goed wordt ondersteund door alle browsers.

Enkele andere veel voorkomende about commando’s zijn onder andere about: about - een lijst van alle beschikbare commando's van de browser, about: plug-ins, die plug-in en add-on-content tonen die geïnstalleerd zijn, en about: cache, die informatie toont over wat er in de cache is opgeslagen.

De meeste browsers vertalen deze about opdrachten naar aangepaste URL's, maar dit gebeurt nooit met about blank.

Wat moet ik doen als ik continu about blank pop-ups zie?

Wanneer u alleen maar about blank pop-up vensters ziet wanneer u bepaalde sites bezoekt, is de oplossing om deze sites te vermijden of om ervoor te zorgen dat de pop-up blokkering is ingeschakeld.

SEO bureau

Bureau SEO-SNEL helpt u aan meer topposities in Google. Dankzij onze unieke zoekwoordenanalyse weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. About Blank

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »