SEO SNEL bedrijfslogo

Zoekmachines

Zoekmachines

Zoekmachines

Zoekmachines uitleg

Zoekmachines doorzoeken het wereldwijde web op zoek naar het beste antwoord op de vraag of query van een gebruiker. Google hanteert naar eigen zeggen meer dan 200 rankingfactors. De webcrawlers scannen de broncode van uw website en wegen de rankingfactors. De positie van uw website in de zoekmachine is in sterke mate afhankelijk van de zoekmachine optimalisatie van uw website. De belangrijkste zaken waar Google naar kijkt zijn backlinks en content. Hoe waardevoller de informatie op uw website is des te langer zullen mensen op uw website blijven om de content tot zich te nemen zo redeneert Google. De tijd dat mensen op uw website blijven wordt gemeten door Google. De statistieken die gemeten worden zijn terug te vinden in Google Analytics. Waardevolle content wordt door veel mensen gedeeld, dit levert backlinks naar uw website op en deze backlinks (stemmen) worden vervolgens weer door Google geteld. Al deze signalen gebruikt Google om uw website een bepaald gewicht toe te kennen.

Welke zoekmachines zijn er?

De twee belangrijkste zoekmachines zijn Google en Bing. Google is marktleider, Bing heeft minder dan tien procent marktaandeel, dit geeft de verhoudingen tussen beide partijen goed weer. Wanneer u gaat Googlen in Bing dan zult u zien dat de getoonde zoekresultaten in Bing er heel anders uitzien dan in Google. Er zijn ook veel overeenkomsten, maar dan meer qua advertentieruimte. Ook Bing maakt gebruik van advertenties boven en onder de organische zoekresultaten. Organische resultaten hebben de afgelopen jaren met sterk teruglopende CTR te maken. Reden hiervan is dat meer dan de helft van de mensen die de zoekmachines gebruiken het verschil niet weten tussen de betaalde Google AdWords advertenties en de gratis organische zoekresultaten daaronder. De organische zoekresultaten zijn vaak van een betere relevantie en kwaliteit. Google AdWords laat immers resultaten zien op basis van het hoogste bod voor een bepaald zoekwoord. Schiet Google hiermee zijn doel voorbij? In zekere zin wel, maar de opbrengsten van de advertentiedienst zijn in 2016 weer fors gestegen. Alphabet het moederbedrijf van Google noteerde het derde kwartaal 20,2 procent meer omzet. In de laatste drie maanden van 2017 behaalde Alphabet een omzet van 32,3 miljard dollar (omgerekend 25,7 miljard euro). Deze goede resultaten zijn te danken aan de toegenomen advertentie-inkomsten via YouTube en mobiel zoeken. Naast Google en Bing zijn er ook nog ander zoekmachines zoals:

Jouwzoekmachine

Zoekmachine Gotcha

Zoekmachine Yahoo

Zoekmachine Ilse

DuckDuckGo

Zoekmachine Yandex

Zoekmachine Ask

Op welke zoekmachines moet ik mij richten?

Bing heeft de laatste jaren terrein gewonnen, maar Google blijft de absolute koploper. Bedreigingen voor Google zijn Facebook en andere apps als Pinterest. Amazon wordt steeds vaker gebruikt als beginpunt voor het online shoppen. Het gevaar is dat Google zijn AdWords advertenties steeds verder zal uitbreiden waardoor de relevantie voor zijn gebruikers afneemt. Afhankelijk van de markt waar uw bedrijf zich in bevind is ons advies toch om u vooral te richten op Google.

Beter gevonden worden in de zoekmachines

Wij zijn uw partner als het gaat om online marketing diensten en SEO - Search Engine Optimization. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Zoekmachines

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »