SEO SNEL bedrijfslogo

Pingdom Tools

Pingdom Tools

Pingdom Tools

Pingdom is een bedrijf gevestigd in Zweden (nu eigendom van SolarWinds) en biedt een verscheidenheid aan diensten, zoals uptime monitoring, paginasnelheidbewaking, transactiebewaking, serverbewaking en bezoekersinzichten (RUM). Waarschijnlijk een van de dingen waar ze het meest bekend om zijn, is hun gratis website speed testtool. Het is een van de meest populaire functies voor het testen van website prestaties in de WordPress-community.

Waarom is het zo populair? Nou, ten eerste is dit waarschijnlijk de gemakkelijkste methode voor pagespeed toepassingen! Niet iedereen is een expert op het gebied van webprestaties en dus voor de gemiddelde WordPress-gebruiker kunnen sommige van de andere alternatieve tools behoorlijk ingewikkeld zijn. Less is more zoals ze zeggen. U geeft tenslotte slechts om twee dingen: hoe snel is uw website en hoe kunt u hem sneller maken?

Pingdom website snelheidstest

Met Pingdom kunt u momenteel de snelheid van elke website testen op 7 verschillende locaties (5 continenten) die strategisch over de hele wereld zijn verdeeld:

• Azië - Japan – Tokio

• Europa - Duitsland – Frankfurt

• Europa - Verenigd Koninkrijk – Londen

• Noord-Amerika - VS - Washington D.C.

• Noord-Amerika - VS - San Fransisco

• Pacific - Australië – Sydney

• Zuid-Amerika - Brazilië - São Paulo

Vandaag willen we ingaan op hoe we de gegevens van de populaire website speed test tool Pingdom beter kunnen gebruiken en begrijpen. U kunt het gebruiken om wat we een waterfall-analyse van uw WordPress-website te doen. Hiermee kunt u snel prestatieproblemen vaststellen.

Vaak zien we dat WordPress-gebruikers de gegevens verkeerd interpreteren in de Pingdom-snelheidstest-tool, en dit leidt soms tot het nog slechter configureren van een website dan voorheen. Vergeet niet dat alle tools zoals deze moeten worden gebruikt als leidraad, ze zijn nooit 100% nauwkeurig. Het belangrijkste is om consistent te zijn en dezelfde tool te gebruiken tijdens al uw tests.

Pingdom test voor volledige pagina

De Pingdom test voor de volledige pagina geeft u een enorme hoeveelheid details over de gebieden die vertragingen veroorzaken, maar de informatie waarover u het meeste zorgen maakt, wordt bovenaan de test weergegeven.

Statistieken om naar te kijken

Sneller dan XX% - in het geel bovenaan ziet u dat uw website sneller is dan XX% van alle geteste websites. Zoals u zou verwachten, hoe hoger het percentage, hoe beter.

Prestatieniveau

Hiermee krijgt u een score van 0 - 100 voor de prestaties van uw website op basis van de paginasnelheidscijfers van Google. Het is duidelijk dat scores van 80 of 90 sterk zijn. Alles hieronder betekent waarschijnlijk dat uw website wat werk nodig heeft.

Laadtijd

Dit is het aantal seconden of milliseconden dat uw website nodig heeft om te laden. U wilt dit aantal zo laag mogelijk houden. Het moet zeker minder dan drie seconden zijn en idealiter is het minder dan een seconde.

Samenvatting van Pingdom

Wanneer u uw WordPress-website via Pingdom uitvoert, genereert dit een prestatiegraad, een totale laadtijd, de totale paginagrootte en het aantal verzoeken dat u op uw website hebt.

verbeter de prestaties van de pagina

Het gedeelte met prestatie-insights, nu 'Betere paginaprestaties', is in 2018 bijgewerkt en heeft een aantal oude items verwijderd en nieuwe toegevoegd.

Hier zijn een paar van de categorieën waarvan het gedeelte voor het verbeteren van de pagina bestaat uit:

• Gebruik een Content Delivery Network (CDN)

• Vermijd HTTP 404-fout (niet gevonden)

• Omleidingen minimaliseren

• Voeg expires headers toe

• Verwijder queryreeksen uit statische bronnen

• Gebruik Cookie-Free Domains

• Parallelle downloads m.b.t. hostnamen

• Geef een cachevalidator op

• Geef een Vary: Accept-Encoding-header op

Gratis snelheidstests

Als alles wat u nodig heeft een snelle website-analyse is, ga dan naar Pingdom Tools, voer de URL van uw website in, klik op 'Start Test' en wacht tot de resultaten binnenkomen. De sectie met error codes is vooral handig als uw website al een tijdje actief is en u vertelt wat er gebeurt met alle bronnen die u op de pagina laadt. 200 en 300 error codes zijn meestal OK, maar u wilt alle error 400 en 500 verwijderen.

De Waterfall

Deze tool wordt overal ter wereld door ontwikkelaars gebruikt om een visueel inzicht te krijgen in hoe sites worden geladen en waar de knelpunten liggen. Het toont een schat aan informatie, vooral als u van de mogelijkheid gebruikt om de details van elk verzoek te bekijken.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Pingdom Tools

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »