SEO SNEL bedrijfslogo

Internet Marketing

Internet Marketing

Internet Marketing

Definitie: Internet Marketing ook wel bekend als digital marketing, online marketing, of e-marketing wordt algemeen aangeduid als de promotie van producten of diensten via het internet. We beginnen met twee van de grootste vormen van internet marketing: SEO en SEM.

Internet Marketing en SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces van verbetering van de zichtbaarheid van een website of een webpagina in de 'natuurlijke' of niet-betaalde ( 'biologisch' of 'algoritmische') zoekresultaten van een zoekmachine.

Internet Marketing en SEM

Search engine marketing (SEM) is een vorm van internet marketing die de promotie van websites betreft door het verhogen van hun zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten pagina's (SERP) door optimalisatie (zowel on-page en off-page) en door middel van reclame (betaalde advertenties, display advertising en video-advertising). Het belangrijkste verschil tussen SEO en SEM is de hoeveelheid marketing. SEM is een grote paraplu waar ook SEO onder valt. Maar wat hen echt onderscheidt is de focus op betaalde reclame via Pay Per Click, Google AdWords en display advertenties. Display ads zijn te vinden op websites op het internet.

Een andere manier om internet marketing te gebruiken is via sociale netwerken.

Social Media Marketing

Social media marketing is het proces van het verkrijgen van verkeer of aandacht voor een website door middel van social media sites. Voorbeelden van social media marketing zijn onder andere Facebook engagement zoals het delen van berichten, commentaar geven, Twitter retweets, Pinterest repins, Instagram likes en nog veel meer. Dit zijn allemaal manieren om uw merk en uw product bij meer mensen bekend te maken. Veel bedrijven gebruiken infographics om meer tractie in de sociale media wereld te vergaren. Een andere grote focus van internet marketing ligt bij de betaalde reclame op het web. Een belangrijke manier om dit te doen is door middel van Google AdWords en pay per click (PPC).

Internet Marketing en Google Adwords

AdWords is een reclame-dienst van Google voor bedrijven die advertenties willen op Google en zijn advertentienetwerk. Met dit programma kunt u als ondernemer een budget instellen voor uw reclame. U betaalt alleen wanneer mensen op de advertentie klikken.

Internet Marketing en PPC - Betaal per klik

Pay Per Click (PPC) is een reclame model op het internet dat wordt gebruikt om direct verkeer naar websites te genereren, waarbij adverteerders de uitgever (meestal een website eigenaar) betalen wanneer er op de advertentie wordt geklikt. Dit model bestaat al geruime tijd en is een van de redenen waarom Google een miljardenbedrijf geworden is. Een ander aandachtspunt van Internet marketing is Google Analytics, rapporten en resultaten. U kunt zich richten op alle vormen van internet marketing, maar het heeft geen enkele zin als u niet onder de streep het resultaat kunt zien

Internet Marketing en Google Web Analytics

Web analytics is het meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van internet data ten behoeve van het optimaliseren van uw website.

Inbound Marketing

Inbound marketing is het trekken van aandacht van prospects. Door hoogwaardige content te ontwikkelen maken we het gemakkelijk voor u om aan nieuwe klanten te komen. Content marketing: bloggen, podcasts, video, e-books, nieuwsbrieven, whitepapers en social media marketing zijn slechts enkele van de dingen die worden beschouwd als inbound marketing. Een van onze favoriete manieren van inbound marketing is het creëren van een leuke video, die vragen beantwoord, mensen aan het lachen maakt en wat nog belangrijker is. Gemaakt om te delen.

Internet Marketing

Wij zijn uw partner als het gaat om Digital Marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is bij ons in de beste handen. Hierdoor zal uw bedrijf beter gevonden worden op alle online media kanalen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Internet Marketing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »