SEO SNEL bedrijfslogo

Pinterest Adverteren

Pinterest Adverteren

Pinterest Adverteren

Met meer dan 150 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en 9.700 pins per minuut, is Pinterest het achtste grootste sociale netwerk op het westelijk halfrond.

De meeste marketeers gebruiken sociale-media sites meestal alleen aan de bovenkant van hun sales funnel. Het belangrijkste doel ervan is om verkeer aan te trekken en bewustzijn te creëren. Van daaruit nemen ze hun bezoekers mee naar een bestemmingspagina of naar een productpagina waar ze vervolgens pushen om een verkoop of aanmelding te bewerkstelligen. Het proces heeft te veel onderdelen die duur en complex kunnen worden. In deze trechter zou een marketeer meerdere tools moeten gebruiken om een lead of een verkoop te bereiken, waaronder PPC-managementtools, tools voor het maken van bestemmingspagina's en webinar-tools.

Pinterest-advertenties daarentegen kunnen in de hele marketingtrechter worden gebruikt, van het creëren van bewustwording, tot het vergroten van de koopintentie, en de uiteindelijke verkoop. Er zijn veel productcategorieën, met name mode. Pinterest is een van de belangrijkste marketinghulpmiddelen die gebruikers op elk punt in hun aankoopcyclus raakt.

Pinterest Advertenties

Promoted pins

Het originele advertentieformaat van Pinterest, een gepromote pin, is een pin die u betaalt om te promoten, zodat meer mensen hem zien. Anders dan dat u betaalt zodat meer mensen hem zien de krijgen en de toevoeging van het woord 'Promoted' onderaan de Pin, is dit precies hetzelfde als een gewone Pin.

Promoted video pins

Dit advertentieformaat van Pinterest is precies zoals het klinkt: een gesponsorde pin met een video. Gesponsorde video-pins verschijnen in de nieuwsfeed, zoekresultaten en het gedeelte "Meer zoals dit" en ze worden automatisch afgespeeld.

One-tap pins

Dit Pinterest-advertentieformaat neemt Pinners rechtstreeks mee naar de bron. Normaal gesproken, wanneer iemand op een pin klikt, worden meer details in close-up getoond. Maar met One-tap Pinterest-advertenties worden gebruikers met slechts één click rechtstreeks naar uw website geleid, waar ze meer informatie kunnen vinden of zelfs meteen kunnen kopen.

Promoted app-pins

Promoted app-pins bevatten een app-pictogram en een installatieknop in de advertentie, zodat Pinners uw app kunnen installeren zonder Pinterest te verlaten, in plaats daarvan worden ze naar een app-store geleid om de app te kunnen downloaden.

Cinematic pins

Net als promoted video-pins bewegen cinematic pins ook. Maar in tegenstelling tot video's verplaatsen cinematic pins zich alleen wanneer de gebruiker scrollt. Wanneer de gebruiker stopt met scrollen, stopt de pin met bewegen.

Adverteren op Pinterest

Maak een zakelijk account aan

Als u een campagne wilt maken, klikt u op de knop + in uw profiel en selecteer Advertentie maken.

Er zijn vijf verschillende campagnetypen.

• Campagne om meer bezoekers te trekken.

• Bewustwordingscampagne

• Betrokkenheid campagne

• App-installatie campagne

• Bewustmakingsvideo campagne

Nadat u uw doel heeft gekozen, kiest u een naam voor uw campagne. Vervolgens kunt u dagelijkse campagnebudgetten instellen en uw advertentiesoort kiezen.

Het is belangrijk om te vermelden dat het Pinterest advertenties alleen beschikbaar zijn in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. In 2019 zal Pinterest adverteren ook voor Nederland beschikbaar worden.

Pinterest Advertenties

Bureau SEO-SNEL helpt u met Pinterest adverteren. Dankzij onze social media experts weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Pinterest Adverteren

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »