SEO SNEL bedrijfslogo

Google AdSense

Google AdSense

Google AdSense

Google Adsense login

Ga naar Google AdSense om in te loggen.

Geld verdienen door advertenties te plaatsen op uw website

Wat is Google AdSense? Met Google AdSense kunt u geld verdienen door het plaatsen van advertenties op uw website. 2 miljoen mensen maken reeds gebruik van Google AdSense. Het grote voordeel van dit advertentieprogramma is dat u de juiste advertenties voor u doelgroep krijgt. Om de kwaliteit te waarborgen worden alle advertenties door Google gecontroleerd en bekeken of ze passen bij de doelgroep van een website. Zowel desktop advertenties als advertenties voor mobiele telefoons. Advertenties blokkeren of aanpassen het kan allemaal, u heeft zelf de volledige controle over de advertenties. Adverteerders gaan met elkaar de strijd aan om een advertentieplek op uw site te bemachtigen wat betekent dat u altijd de advertenties krijgt die voor u het meeste geld opleveren.

Welke soorten Google AdSense advertenties zijn er?

Een tekstadvertentie bestaat uit een klikbare Titel met link naar een website, met daaronder é én of twee regels met tekst en het adres van de website URL in het groen. Tekstadvertenties worden ook wel gesponserde advertenties genoemd omdat de link die naar de website van een adverteerder gaat gekocht is. De tekstadvertenties kunnen zichtbaar zijn in het Google search netwerk en het Google display netwerk.

Wat zijn Display Advertenties?

Dit zijn grafische banneradvertenties die in verschillende maten worden aangeleverd. Hier een aantal bannerformaten.

 •  468x60 Standaard banner formaat

 •  120x600 Skyscraper

 •  160x600 Wide skyscraper

 •  180x150 Rectangle

 •  300x250 Medium rectangle

 •  728x90 Super banner

Wat zijn Rich media Advertenties?

Deze advertentiegroep bestaat uit HTML, en video advertenties. U kunt zelf kiezen of u rich media advertenties wilt tonen. Daarnaast kunt u uw advertentievoorkeuren doorgeven.

Wat zijn Dynamische advertenties met afbeelding?

Geanimeerde dynamische afbeeldingen.

Wat zijn Video Advertenties?

Deze groep advertenties behoort tot de rich media advertenties. Aanbevolen:

 •  Medium rectangle (300 x 250)

 •  Large rectangle (336 x 280)

Wat zijn HTML advertenties?

HTML advertenties zijn kleine mini-websites die als Google AdSense advertentie kunnen verschijnen. Dit type advertenties behoort ook tot de rijke media advertenties.

Wat zijn Link Units?

Een link unit laat een lijst met gerelateerde advertenties zien die qua onderwerp overeenkomen met de getoonde advertentie. Wanneer bezoekers hierop klikken worden ze doorgeleid naar een pagina met gerelateerde advertenties. U krijgt niet betaald voor de klikken op de onderwerpen maar wel wanneer men op een advertentie op de onderwerpen pagina klikt.

Wat zijn Responsive Advertenties?

Responsive advertenties passen zich automatisch naar de afbeelding van het scherm aan.

Wat is matched content?

Om in aanmerking te komen voor matched content moet uw website eerst een minimum aantal bezoekers hebben en een unieke pagina bezitten. Of uw website aan deze voorwaarden voldoet kunt u zien in uw AdSense account bij MySites.

Google AdSense voor uw Website

Wij zijn uw partner als het gaat om Google AdSense en adverteren. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Adsense

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »