SEO SNEL bedrijfslogo

Google Dashboard

Google Dashboard

Google Dashboard

Google Dashboard geeft u meer controle over uw persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen op de servers van Google. Via uw Google Dashboard kunt u het privacy beleid van het bedrijf bekijken, eenvoudig toegang krijgen tot uw meest recente activiteit voor elke Google dienst die u gebruikt en de instellingen voor die diensten beheren. Google Dashboard is een snelle en eenvoudige manier om meer controle te krijgen over uw Google accountactiviteit en kunt u alle diensten die u vergeten bent eenvoudig opruimen.

Google Dashboard is in 2009 gelanceerd. Het is een momentopname van alle Google producten die u op dit moment gebruikt, en de data die afkomstig is van de diensten die u gebruikt. Het dashboard biedt een overzicht van Google activiteit van alle YouTube video’s die u hebt bekeken, e-mails in Gmail of uw foto's. Dashboard geeft gebruikers ook toegang tot productinstellingen.

Toegang tot het dashboard

Het Google Dashboard laat u een overzicht zien van de gegevens die aan uw Google account zijn gekoppeld. Dit kunnen bladwijzers, opgeslagen wachtwoorden, apps, aangepaste instellingen, en gesynchroniseerde gegevens zijn. Als u Google Dashboard wilt gebruiken, meldt u zich aan bij uw Google-account, klikt u op de link Instellingen op Google.nl en selecteert u 'Google accountinstellingen'. U kunt ook klikken op "Mijn account" op uw iGoogle-pagina. Hiermee gaat u naar uw Google accountpagina waar u 'Gegevens bekijken die zijn opgeslagen met dit account' onder 'Persoonlijke instellingen' selecteert.

Wanneer u op het Dashboard bent, ziet u aan de linkerkant een lijst met uw Google diensten. Deze lijst bevat informatie over de Google diensten die u gebruikt, inclusief uw recente activiteit en statistieken. Onder Gmail kunt u zien hoeveel berichten u heeft verzonden, hoeveel gesprekken er in uw inbox staan, hoeveel Gmail-chats u heeft opgeslagen en zelfs hoeveel items u in de prullenbak heeft staan.

Met het nieuwe dashboard van Google kunt u gemakkelijker zien wat het bedrijf van u weet

De update verandert niets aan de manier waarop Google u op internet volgt, maar het maakt het een stuk eenvoudiger om alles te zien wat het bedrijf van u weet. Google heeft ook bekend gemaakt dat de privacy controle functies die het aanbiedt, ook daadwerkelijk gebruikt worden door mensen. De download-functie Takeout is in 2011 gelanceerd en sindsdien hebben mensen meer dan één exabyte - of een miljard gigabytes - aan gegevens gedownload. Meer dan een miljoen gebruikers exporteert elke maand data. Takeout ondersteunt momenteel exports rechtstreeks naar Microsoft OneDrive en Dropbox, en binnenkort voegt Google ook nog andere opties toe.

Ook hebben "tientallen miljoenen" mensen de Privacy Checkup-functie van Google gebruikt sinds het in 2015 werd gelanceerd als onderdeel van My Account. My Account heeft volgens Google honderden miljoenen bezoekers per jaar.

Google My Activity is reeds door 150 miljoen mensen gebruikt om content te vinden die ze eerder al hebben gevonden via een Google-zoekopdracht.

Google Dashboard inloggen

Ga nu naar Google Dashboard login.

Google Cloud Platform API Dashboard

Ga nu naar API Dashboard login.

Online Marketing Bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL is een snelgroeiend bedrijf op het gebied van online marketing. Dankzij onze unieke aanpak weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Dashboard

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »