SEO SNEL bedrijfslogo

Google Video

Google Video

Google Video

Google Video onderdeel van Google, is een geweldige manier om multimedia content van YouTube en andere video sites te bekijken. Deze dienst is in 2005 gestart en heeft het bereik van Google Video met de aanschaf van YouTube in 2007 verder uitgebreid. Zoals met alle andere Google Search diensten, is ook deze in de loop van de jaren behoorlijk geëvolueerd; op dit moment is Google Video een eenvoudige zoekfunctie die video's van YouTube en andere relevante video sites ophaalt. Als u op zoek bent naar een heel eenvoudige manier om video's te vinden, dan is Google Video een goede keuze.

Snel zoeken naar Google video's

Google Video is, net als de andere web diensten van Google, buitengewoon eenvoudig te gebruiken. Er zijn een aantal manieren waarop u gratis video's en films kunt vinden op Google Video:

Google Video’s zoeken op trefwoord of zin

• Blader door de aanbevolen video's van Google

• Gebruik geavanceerd zoeken naar video's

De video's van Google Video zijn zichtbaar in uw browser en de meesten hebben een hoge videoresolutie. Om de video's te bekijken, kunt u eenvoudig op de videotitel klikken of op het videobeeld zelf klikken.

Hoe u uw zoekresultaten filtert

Basistips voor zoeken op het web zijn hier van toepassing op Google Video's, net als op de rest van het web, met name met aanhalingstekens rond uw zoekopdracht: 'Olympische zomerspelen', bijvoorbeeld.

Nadat u een zin hebt ingetypt en een pagina met zoekresultaten hebt teruggekregen, biedt Google Video u nog een aantal zoekopties bovenaan de pagina. Gebruik het vervolgkeuzemenu om de datums te filteren van de video's waarnaar u op zoek bent (meest recente, vorige maand, alle datums, etc.) of om te filteren hoe lang een video is die u zoekt (alles van minder dan 4 minuten) tot meer dan 20 minuten).

Waarom zou ik Google Video gebruiken?

Google Video biedt een redelijke ervaring. Tip: als u films met een volledige speelduur zoekt op Google Video, verander de duur dan naar meer dan 20 minuten. Op deze manier krijgt u veel geweldige resultaten te zien.

Zoeken naar video's met Google

Google Video zoekt naar video's en films van een handvol videosites en zoekmachines voor (YouTube, Vimeo, etc.). Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw zoekopdrachten naar gratis streaming-films bij Google Video's een beetje eenvoudiger te maken:

• Zoek een specifieke film. Helaas zijn er geen categorieën of genres bij Google Video's, dus u moet een specifieke film in gedachten hebben waarnaar u wilt zoeken.

Gebruik de zoekfuncties aan de linkerkant. Nadat u de titel van een film hebt gekozen waarnaar moet worden gezocht, kunt u de zoekfuncties gebruiken om uw zoekopdracht verder te verfijnen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar de volledige versie van 'Veronica Inside', selecteert u de optie Long (20+ min.).

Gebruik de optie Geavanceerd zoeken. Als al het andere niet lukt, kunt u de pagina Geavanceerd zoeken gebruiken om echt diep te graven in wat Google Video's te bieden heeft. Verfijn hier uw resultaten door de duur, taal, datum, kwaliteit, domein, ondertitels, resultaten per pagina en meer te kiezen.

SEO bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL helpt u met het verbeteren van uw organische rankings. Dankzij onze ervaren senior SEO-consultants weten we snel waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Video

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »