SEO SNEL bedrijfslogo

DMP

DMP

DMP

Een DMP of data management platform is het belangrijkste onderdeel van data gestuurde marketing en dient als een verbindend platform voor het verzamelen en organiseren van gegevens over uw doelgroep zowel online, offline of mobiel. In wezen is het een opslagplaats voor data waar de gegevens niet alleen worden verzameld, maar ook worden gefaciliteerd.

Een DMP kan ongestructureerde gegevens over uw doelgroep verzamelen. Dit is mogelijk via een desktop, mobiel internet, mobiele app, webanalysetools ( Google Analytics), CRM, verkooppunten, social media, online video, offline en zelfs tv. Een levensvatbare DMP moet gegevens verzamelen op meer dan één niveau. Het gaat dus veel verder gaat dan zaken als URL- en informantie omtrent zoekwoorden.

Deze gegevens waarvan u de eigenaar bent en die niet van iemand anders zijn gekocht - kunnen worden verzameld op basis van specifiek gedrag, zoals clicks, downloads, video-uploads of video-vertoningen.

DMP moet directe toegang hebben tot deze gegevensbronnen. Dit verklaart ook waarom data professionals vaak aanbevelen om vanaf het begin een DMP in uw processen te integreren. Het is veel moeilijker om bestaande gegevens in een tool te verwerken, dan een tool deze informatie te laten verzamelen.

Een Data Management Platform haalt de gegevens uit de volgende online en offline bronnen:

• Web analytics tools

• Mobiel internet

• Mobiele apps

• Gedrags- en demografische gegevens

• CRM-gegevens

• Point-of-sale data

• Sociale netwerken

• Online video

• Tv-gegevens

Waarom gebruiken marketeers DMP's?

Met programmatic ad buying kunnen adverteerders campagnes uitbreiden via een groot aantal sites en apps via ad exchange, advertentienetwerken en demand side-platforms (DSP's). Met data management platforms kunnen marketeers bezoekers- en prestatiegegevens van al deze bronnen verenigen.

Manieren om DMP te gebruiken:

Retargeting

Retargeting is een methode om relevante advertentie-content aan de gebruikers te leveren op basis van een digital footprint en verzamelde gebruikersgegevens, zoals voorkeuren en on-site gedrag op locatie.

Retargeted ad content is gebaseerd op daadwerkelijke interesses van de gebruikers, berekend op basis van hun gedrag op de website. Dit maakt advertentie-content significant relevanter voor de gebruikers. Dit detail vergroot de kans om sweet conversions te krijgen, d.w.z. aankopen of downloads.

Data analytics

U kunt geen advertentiecampagne opbouwen zonder een idee te hebben van hoe uw doelgroep uw merk waarneemt, zich op uw websites gedraagt en uw advertentie-content consumeert. Dat is waar Data Analyse voor is.

DMP is handig voor Data Analytics vanwege de reikwijdte. U krijgt het grote geheel te zien en dus kunt u dienovereenkomstig handelen. Met een gestage stroom van gegevens die door het Data Management Platform (DMP) gaan, kunt u elke kleine verandering in gedrag gemakkelijk herkennen, terwijl u tegelijkertijd trends en voorkeuren, punten waar mensen afhaken, en nog veel meer ontdekt.

Dat geeft u een voordee ten opzichte van uw concurrenten, omdat u zich vliegensvlug kunt aanpassen zonder te hoeven nadenken..

Audience research

Audience research is zo'n belangrijk onderdeel van Data Analytics dat het een aparte plek verdient.

Het ding is - targeting vereist heel duidelijk een bepaalde klantidentiteit. Omdat gebruikers niet verplicht zijn om slechts één type apparaat te gebruiken - ze bezoeken een site vaak op meerdere apparaten. Al die bezoeken kunnen als afzonderlijke bezoeken worden gezien, wat niet erg handig is.

Met be hulp van een DMP kunt u echter een uniform gebruikersprofiel voor meerdere apparaten samenstellen (single customer view) en een specifiek platform of alle platforms targeten die hij gebruikt. Hoe? DMP selecteert cookies die afkomstig zijn van de gebruiker en wijst ze toe aan één profiel.

SEO optimalisatie

Een ander gebied waar een Data Management Platform zeer nuttig is, is SEO-optimalisatie. Hoe dan? Het hele audience onderzoek kan voor meer dingen worden gebruikt dan efficiëntere levering van advertentie-content.

DMP helpt SEO op drie fronten:

Content - een beter begrip van waar uw doelgroep geïnteresseerd is.

Zoekwoorden onderzoek - profielen kunnen helpen bij het vinden van meer passende zoekwoorden voor content ontwikkeling.

Linkbuilding - profielen kunnen helpen om betere plekken te vinden voor gastbloggen.

Data Monetization

Er is ook een andere methode voor effectief gebruik van een DMP. U kunt gewoon informatie verzamelen en deze aan andere bedrijven verkopen, dat wil zeggen dat u een externe dataprovider kunt zijn.

In dat geval hoeft u zich nergens zorgen over te maken en houdt u gewoon een gestage stroom aan gegevens bij.

Maak kennis met Salesforce DMP

Krijg diep inzicht door uw gegevens te verenigen en vast te leggen om de klantrelaties op elk contactpunt te versterken met een krachtig data management platform. Ga nu naar Salesforce DMP..

Doelgroep bepalen

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw doelgroep te bepalen. Dankzij onze data professionals weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. DMP

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »