SEO SNEL bedrijfslogo

iBeacon

iBeacon

iBeacon

IBeacon is de implementatie van Apple’s draadloze Bluetooth-technologie van Bluetooth (BLE) om op locatie gebaseerde informatie en diensten te leveren aan iPhones en andere iOS-apparaten. IBeacon arriveerde in iOS7 wat betekent dat het werkt met een iPhone 4 of hoger, iPad (derde generatie en verder) iPad mini en iPod touch (vijfde generatie of later).

Hoe werkt iBeacon?

De beacons zijn kleine, goedkope Bluetooth-zenders. Apps die op uw iPhone zijn geïnstalleerd luisteren naar het signaal dat door deze beacons wordt verzonden en reageren dienovereenkomstig wanneer de telefoon binnen bereik komt.

Bijvoorbeeld wanneer u een beacon in een winkel aantreft kan de retailer's app (als u deze hebt geïnstalleerd) een speciaal bericht voor u tonen. Bij een bezoek aan een museum zou de app van het museum informatie kunnen geven over het dichtstbijzijnde schilderij met behulp van de afstand tussen beacons die bij de schilderijen hangen om uw positie te bepalen. iBeacon is een veel betere optie dan indoor mapping - dat gebruik maakt van GPS.

iBeacon-apps

Wanneer u de iBeacon-technologie integreert met apps, hebben ze de potentie om iets magisch te creëren! We bespreken de verschillende apps die opvallen door hun functies, gebruiksgemak en de gebruikersinteractie die ze mogelijk maken.

Launch Here' stelt u in staat om taken op uw iOS-apparaten te automatiseren

De manier waarop het werkt, is - u kunt meerdere beacons om uw huis plaatsen en wanneer u een bepaalde beacon nadert, activeert de Launch Here-app de relevante app die aan die beacon is gekoppeld. Als u bijvoorbeeld op de bank voor de tv zit, kan een app voor afstandsbediening op afstand worden gestart. Een beacon op de koelkast kan een app met een boodschappenlijst activeren zodra u hem nadert.

BeHere-app

BeHere, is gemaakt door een bedrijf genaamd Beelieve - een klein team van ontwikkelaars gevestigd in Brazilië. De app heeft een nieuwe invalshoek voor iBeacon-technologie: aanwezigheid in de klas. De app verandert de iPad van een leraar in een iBeacon die leerlingen automatisch identificeert wanneer ze de klas binnenkomen met hun iPhone of iPod touch die dezelfde BeHere-app gebruikt.

Proximitask-app

Proximitask is een app die fungeert als een ontbrekende schakel tussen herinneringen op uw telefoon en beacons in de echte wereld. Vergelijkbaar met hoe de iOS Reminders app herinneringen inschakelt op basis van locatie en nabijheid, laat de Proximitask-app u toe om ze te activeren op basis van beacons.

iBeacon marketing

Bureau SEO-SNEL is uw betrouwbare partner als het om iBeacon marketing gaat. Dankzij onze ervaring met dit systeem weten we alle ins en outs. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. iBeacon

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »