SEO SNEL bedrijfslogo

Google Scholar

Google Scholar

Google Scholar

Google Scholar is een internetzoekmachine die specifiek wetenschappelijke literatuur en academische bronnen doorzoekt.

Google Scholar is anders. Het doorzoekt dezelfde soorten wetenschappelijke boeken, artikelen en documenten die u zoekt in de catalogus en databases van de bibliotheek. De wetenschappelijke, gezaghebbende focus van Google Scholar onderscheidt het van de normale Google zoekmachine.

Hoe zoek en bekijk ik items in Google Scholar?

Zoeken is net zo eenvoudig als zoeken in de normale Google zoekmachine. Start op de Homepage de Bibliotheek van Google Scholar te doorzoeken. Klik op het tabblad Artikelen en meer en zoek het zoekvak van Google Scholar helemaal onderaan. Voer een zoekterm of woordgroep in, zoals 'Eurovision'.

Net als de normale Google zoekmachine retourneert Google Scholar de meest relevante resultaten als eerste, op basis van de volledige tekst van een item, auteur, bron en het aantal keren dat deze in andere bronnen is geciteerd. Sommige acties verschillen een beetje van gewone Google: klikken op een titel brengt u mogelijk alleen naar een citatie of beschrijving, in plaats van naar het volledige document zelf. Google Scholar geeft u niet noodzakelijk de volledige tekst van elk zoekresultaat.

Google Scholar-profielen laten zichzelf niet verbeteren

Naast andere kwesties, is het de noodzakelijk om te erkennen dat Google Scholar-profielen heel goed zijn in het doen van één ding: het vinden van wetenschappelijke citaten op het internet. Maar dat is vrijwel alles wat ze doen, en Google voorkomt dat anderen hun dienst verbeteren. Er is eerder op gewezen dat het ontbreken van een Google Scholar API betekent dat niemand waarde aan de tool kan toevoegen of deze kan verbeteren. Dat betekent dat diensten zoals Impactstory geen citaten van Google Scholar voor Impactstory kunnen bevatten, en evenmin kunnen we voortbouwen op Google Scholar-profielen om metrische gegevens te vinden en weer te geven, of automatisch nieuwe publicaties naar Profielen te pushen. Op basis van het aantal Google Scholar-gerelateerde klachten, is dit gebrek aan interoperabiliteit een groot pijnpunt voor onderzoekers.

Pluspunten van Google Scholar

Het "grote plaatje" te zien krijgen van het wetenschappelijke gesprek rond een onderwerp.

Boeken, artikelen en congresverslagen in één overzicht.

Het bepalen van auteurs en publicaties in een interessegebied.

Onvolledige citaten opsporen.

Resultaten beperken en sorteren op type (bijv. recensies).

Zoeken binnen een specifieke discipline

Bladeren op titel.

Voert een uitgebreide zoekopdracht uit naar literatuur.

E-maillijsten met zoekresultaten uploaden.

Google Scholar vs Google

Google Scholar is een zeer grote multidisciplinaire database. Schattingen zijn dat GS in 2013 ongeveer 160 miljoen publicaties bevatte. Google Scholar richt zich op de wetenschappelijke literatuur die beschikbaar is op internet. Dit omvat, artikelen, proefschriften en boeken gevonden op de websites van academische uitgevers, professionele genootschappen, online repositories, universiteiten en meer. Google heeft een breder bereik en haalt bronnen op, ongeacht waar ze vandaan komen. De zoekresultaten die in Google worden gevonden, zijn dus over het algemeen niet wetenschappelijk.

AB Tests uitvoeren

Wij zijn uw partner als het gaat om het uitvoeren van AB tests. We maken uw website hierdoor meer conversiegericht. Hierdoor zal uw bedrijf online beter presteren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Scholar

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »