SEO SNEL bedrijfslogo

RankBrain

RankBrain

RankBrain

RankBrain is een kunstmatige intelligentie (AI) -programma dat wordt gebruikt om Google-zoekopdrachten te verwerken. RankBrain gebruikt kunstmatige intelligentie om enorme hoeveelheden geschreven taal te integreren in wiskundige entiteiten, vectoren genaamd, die de computer kan begrijpen.

Als RankBrain een woord of zin ziet waar het niet bekend mee is, kan de machine raden welke woorden of zinnen een vergelijkbare betekenis hebben en het resultaat dienovereenkomstig filteren, waardoor het effectiever wordt bij het afhandelen van nog nooit eerder bekeken zoekopdrachten.

In de praktijk geeft Google RankBrain voor de zoekterm 'Hoeveel voltage is het stopcontact?' Verschillende zoekresultaten weer, op basis vanuit welk land de zoekopdracht is gemaakt. Google geeft de voorkeur aan verschillende resultaten voor die vraag, omdat de hoeveelheid vollt in elk land anders zijn, ondanks de vergelijkbare termen. En het is effectief: Google-engineers werd gevraagd om naar enkele pagina's te kijken en te raden welke zoekresultaten ze dachten dat de zoekmachine-technologie van Google bovenaan de zoekresultaten zou weergeven.

Google-engineers hadden het 70 procent van de tijd goed, terwijl RankBrain een slagingspercentage van 80 procent had.Al met al is RankBrain in staat om nieuwe patronen te leren en herkennen en vervolgens SERPS (pagina met zoekresultaten van zoekmachines) te herzien op basis van zijn nieuwe kennis.

Hoe voorkom ik bestraft te worden door RankBrain?

Hoewel Google niet heeft uitgelegd hoe RankBrain precies van invloed is op het zoeken, heeft het waarschijnlijk een rol in het helpen begrijpen van het algoritme om meer nauwkeurige resultaten te creëren. Volg de volgende stappen om je rankings goed te houden: Richt u op het creëren van waardevolle content die onderwerpen diepgaand onderzoekt en vragen van klanten beantwoordt Gebruik schema markup om ervoor te zorgen dat het algoritme gemakkelijk uw content kan begrijpen. Hoewel dit momenteel niet van invloed lijkt te zijn op de classificatie, is het mogelijk dat dit in de toekomst zal gebeuren wanneer Google meer AI toevoegd aan zijn algoritme. Bewaak uw bezoekers en conversiepercentages om dips of stijgingen te bekijken die u kunnen vertellen of uw inspanningen succesvol zijn. RankBrain was een spraakmakende ontwikkeling omdat het AI introduceerde in het Google-algoritme. Het is waarschijnlijk dat deze trend zich in de toekomst zal voortzetten, omdat RankBrain ervoor zorgt dat hun algoritme slimmer wordt om de gebruikerservaring te maximaliseren. Door u nu voor te bereiden met gebruiksvriendelijke content en machinevriendelijke markup, zorgt u ervoor dat uw content gereed is voor eventuele algoritmewijzigingen.

Hoe Google Machine Learning gebruikt in zijn algoritmen

Machine learning is wat er gebeurt als een computer leert door ervaring.

Er zijn twee soorten:

Supervised learning vindt plaats wanneer het apparaat een geheime reeks gegevens gebruikt om te leren. Vervolgens kan het in de toekomst toepassen wat het van onbekende data heeft geleert.

Unsupervised learning doet zich voor wanneer het apparaat niet-geclassificeerde gegevens gebruikt om te leren.

Sommige machines kunnen een combinatie van supervised en unsupervised learning gebruiken. In alle gevallen kunnen ze hun ervaring gebruiken om hun toekomstige prestaties te verbeteren. Constant learning helpt programmeurs omdat machines zonder hulp kunnen leren.

De geschiedenis van het Google RankBrain Algortime

Google RankBrain en Hummingbird zijn de nieuwste van een lange reeks algoritmen. In het begin werd vooral het gebruik van zoekwoorden benadrukt. Dat is waar het gebruik van keyword stuffing vandaan komt.

RankBrain vertegenwoordigt een verfijning van wat Google al doet. Het is niet het enige onderdeel van het algoritme dat we kennen. Anderen zijn:

Penguïn

Panda

Mobile-friendly

Pigeon

Pirate

Elk van deze componenten heeft een andere rol. Penguin en Panda vechten tegen spam. Mobielvriendelijk beloont websites die responsive zijn. Pigeon verbetert de lokale zoekresultaten, terwijl Pirate de schending van het auteursrecht bestrijdt.

Toen Google Hummingbird analyseerde en daarbij zwakke punten ontdekte, besefte ze dat er behoefte was aan een contextueel hulpmiddel. Dat is waar RankBrain om de hoek komt kijken.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. RankBrain

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »