SEO SNEL bedrijfslogo

Evergreen Content

Evergreen Content

Evergreen Content

Steeds vaker willen online uitgevers evergreen content publiceren die voor altijd van toepassing is op de interesses van lezers en minder snel gedateerd zal raken. Het idee achter dit type content is om meeslepende verhalen te schrijven die gemakkelijk te vinden zijn door zoekmachines, terwijl ze ervoor zorgen dat ze altijd vers zijn (dat wil zeggen voor altijd groen) zonder dat ze moeten worden bijgewerkt.

Hoe Evergreen content werkt

Het woord evergreen wordt het vaakst gebruikt door redacteuren om bepaalde soorten verhalen te beschrijven die voor altijd van belang zullen blijven voor lezers. Evergreen content is content die altijd relevant is, net als de manier waarop groenblijvende bomen hun bladeren het hele jaar door behouden.

Interessante en relevante content die niet gedateerd raakt, is noodzakelijk om online door zoekmachines gevonden te worden. Evergreen content kan helpen verkeer naar uw website te genereren en een waardevolle positie in de rankings van zoekmachines te behouden gedurende maanden of zelfs jaren vanaf het moment waarop het voor het eerst werd gepubliceerd.

Evergreen content en zoekmachine optimalisatie

Om beter te begrijpen waarom evergreen content zo krachtig is, is het belangrijk om te begrijpen hoe zoekmachineoptimalisatie werkt.

Zoekmachines werken in de volgende drie fasen:

Crawling (ontdekking van content)

Indexeren (analyse van zoekwoorden en opslag van content)

Retrieval (waarbij gebruikersquery een lijst met relevante pagina's ophaalt die overeenkomt met geïndexeerde zoekwoorden)

Zoekmachines gebruiken voortdurend spiders (softwarerobots) om honderden miljoenen bestaande webpagina's te doorzoeken op zoekwoorden die het best overeenkomen met de zoekopdracht van een gebruiker.

Wat is geen Evergreen content?

Om verder uit te leggen wat evergreen content is, laten we eens kijken wat het niet is.

Om beter duidelijk te maken welk soort schrijven als "evergreen" wordt beschouwd, kunnen we onderzoeken welke soorten stukken niet evergreen zijn. Nieuwsartikelen

Statistieken of rapporten die snel verouderd zullen raken

Artikelen gericht op de popcultuur of een actuele trend

Huidige kleding- en modetrends

Houd er rekening mee dat evergreen content geen echte vervaldatum heeft en langdurig van waarde blijft, dus een artikel over een presidentsverkiezing of de marketingtrends van dit jaar kan voor nu populaire content zijn, maar het zal niet als evergreen content overeind blijven.

Tips voor het schrijven van Evergreen Content

Nu u weet wat evergreen content wel en niet is, samen met de typen indelingen die het beste werken, vindt u hier enkele specifieke tips voor het schrijven van evergreen content:

Kies de juiste zoekwoorden. We hebben al kort gezegd dat longtail-zoekwoorden het beste zijn. Zelfs het meest duurzame stuk evergreen content is niet veel waard als mensen niet op zoek zijn naar dat onderwerp, dus voer uw zoekwoordonderzoek uit.

Optimaliseren voor SEO. Zodra u uw zoekwoorden heeft (één per stuk), vergeet dan niet om SEO-technieken te gebruiken voor on-page optimalisatie. Voeg alt-tekst toe aan afbeeldingen en plaats het zoekwoord in de titel, de URL en de hele tekst van de body, maar vul niet alles op met uw zoekwoorden! U moet ook hyperlinks gebruiken om evergreen artikelen met elkaar te verbinden om de SEO rankings te verbeteren.

Schrijf voor de leek: misschien moet u uw expertise delen, maar doe dat op een manier die geschikt is voor beginners. Deskundigen zijn waarschijnlijk niet op zoek naar brede onderwerpen en u wilt evergreen content genereren voor een groot publiek dat herhaaldelijk uw content wil lezen.

Vermijd overdreven technische taal: in dezelfde lijn als de vorige noot begrijpen beginners vaak geen overdreven technische taal, dus probeer het zoveel mogelijk te vermijden.

Gebruik uw content opnieuw: wanneer u een geweldig stuk content maakt, dan zijn er vele manieren waarop u het kunt hergebruiken en uw geweldige ideeën in verschillende indelingen kunt laten zien

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Evergreen Content

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »