SEO SNEL bedrijfslogo

HTTPS Google

HTTPS Google

HTTPS Google

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) is de veilige versie van HTTP, het protocol waarover gegevens worden verzonden tussen uw browser en de website waarmee u bent verbonden. De 'S' aan het einde van HTTPS staat voor 'Secure'. Dit betekent dat alle communicatie tussen uw browser en de website is gecodeerd. HTTPS wordt vaak gebruikt om zeer vertrouwelijke online transacties te beschermen, zoals online bankieren en online shopping bestelformulieren.

Webbrowsers zoals Internet Explorer, Firefox en Chrome tonen ook een hangslotpictogram in de adresbalk om aan te geven dat er een HTTPS-verbinding actief is.

HTTPS-pagina's gebruiken meestal een van de volgende twee beveiligde protocollen om communicatie te coderen: SSL (Secure Sockets Layer) of TLS (Transport Layer Security). Zowel de TLS- als de SSL-protocollen maken gebruik van wat bekend staat als een 'asymmetrisch' Public Key Infrastructure (PKI) -systeem. Een asymmetrisch systeem gebruikt twee 'sleutels' om communicatie te coderen, een 'publieke' sleutel en een 'private' sleutel. Alles dat is gecodeerd met de openbare sleutel kan alleen worden gedecodeerd met de privésleutel en omgekeerd.

Zoals de namen al suggereren, moet de 'privé'-sleutel strikt worden beschermd en mag deze alleen toegankelijk zijn voor de eigenaar van de privésleutel. In het geval van een website blijft de privésleutel stevig genesteld op de webserver. Omgekeerd is de openbare sleutel bedoeld om te worden gedistribueerd naar iedereen die informatie moet kunnen decoderen die met de persoonlijke sleutel is gecodeerd.

Wat is een HTTPS-certificaat?

Wanneer u een webpagina met een HTTPS-verbinding opent, zal de website in eerste instantie zijn SSL-certificaat naar uw browser verzenden. Dit certificaat bevat de openbare sleutel die nodig is om de beveiligde sessie te starten. Op basis van deze eerste uitwisseling initiëren uw browser en de website vervolgens de 'SSL-handshake'.

Wanneer een vertrouwd SSL Certificaat wordt gebruikt tijdens een HTTPS-verbinding, zien gebruikers een hangslotpictogram in de adresbalk van de browser. Wanneer een Extended Validation Certificate op een website is geïnstalleerd, wordt de adresbalk groen.

Waarom is een SSL-certificaat vereist?

Alle communicatie die via reguliere HTTP-verbindingen wordt verzonden, is in 'gewone tekst' en kan worden gelezen door elke hacker die erin slaagt in te breken in de verbinding tussen uw browser en de website. Dit vormt een duidelijk gevaar als een bestelformulier uw creditcardgegevens of uw burgerservicenummer bevat. Met een HTTPS-verbinding wordt alle communicatie veilig versleuteld. Dit betekent dat zelfs als iemand erin zou slagen om in te breken in de verbinding, ze geen gegevens kunnen decoderen.

Voordelen van Hypertext Transfer Protocol Secure

De belangrijkste voordelen van een HTTPS-certificaat zijn:

• Klantinformatie, zoals creditcardnummers, zijn gecodeerd en kunnen niet worden onderschept.

• Bezoekers kunnen verifiëren dat u een geregistreerd bedrijf bent en dat u de eigenaar bent van het domein.

Klanten hebben meer vertrouwen in de aankopen die ze doen op sites die HTTPS gebruiken.

SSL Certificaat

Bureau SEO-SNEL helpt u om met het beveiligen van uw website. Dankzij het free SSL certificaat houden we de kosten laag.. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. HTTPS Google

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »