SEO SNEL bedrijfslogo

Optimizely

Optimizely

Optimizely

Optimizely is de #1 website optimalisatie tool ter wereld. Optimizely heeft een platform van wereldklasse gecreëerd dat eenvoudig te gebruiken is. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om experimenten uit te voeren waardoor ze betere data-driven beslissingen kunnen nemen. Optimizely is A/B testen zoals het hoort.

Wat doet Optimizely?

Optimalizely presenteert zichzelf als een "Experience Optimization" -platform, wat betekent dat het u helpt om twee verschillende varianten van een webpagina te optimaliseren(50/50 gesplitst tussen uw bezoekers - vandaar de naam "splitsen") om te bepalen welke het beste converteert. Een "conversie" is elke actie die u wilt dat uw gebruikers ondernemen. Het kan zo simpel zijn als aanmelden voor een gratis proefperiode of abonneren op uw nieuwsbrief, of het toevoegen van een artikel aan het winkelwagentje en doorgaan met afrekenen.

Wat is split testing?

Split testing is het creëren van twee versies van een pagina, en deze twee pagina’s het tegen elkaar laten opnemen. Doorgaans ziet vijftig procent van uw gebruikers de ene en vijftig procent ziet de andere pagina. U kunt de effectiviteit van die pagina (die met of zonder de variant) meten door belangrijke cijfers zoals clicks, abonnees of conversies te controleren. Al deze informatie wordt door Optimizely gepresenteerd via het dashboard interface.

Optimizely Houdt bij wat belangrijk voor u is.

Meet engagement, clicks, conversies, aanmeldingen of iets anders dat belangrijk is voor u en uw bedrijf. Optimizely custom goal tracking biedt een eindeloze reeks meetbare acties die u kunt definiëren.

Zeg vaarwel tegen technische knelpunten en hallo tegen bruikbare gegevens.

Wanneer het tijd is om actie te ondernemen en wijzigingen aan te brengen aan uw site, is er geen development team nodig om dit te doen - in de meeste organisaties zijn deze teams moeilijk te bereiken en wordt u doorgaans in de wachtrij geplaatst. Optimizely fungeert als uw on-demand development team, dat uw wijzigingen direct omzet in HTML code.

Wanneer u winnende variaties vindt, kunt u onmiddellijk 100% van uw bezoekers aan die variaties toewijzen, totdat uw development team die wijzigingen op uw site kan implementeren. Dit betekent dat u nooit hoeft te wachten om te reageren op de prestatie-inzichten en resultaten die uw tests blootleggen.

Nadat u zich heeft aangemeld voor een Optimizely-account en bent aangemeld, bevindt u zich op de startpagina. Als u zich de eerste keer aanmeldt, wordt u gevraagd om uw allereerste project te definiëren. Een account kan meerdere projecten bevatten. • Schrijf de code voor uw experiment - een gedupliceerde versie van uw live-thema.

• Stel uw doelen, verkeer en andere test parameters in Optimizely in.

• Bekijk een voorbeeld van uw test.

• Voer de test uit met uw nieuwe thema.

• Bestudeer de resultaten en herhaal als het huidige thema heeft gewonnen of plaats uw variant live.

Uw publiek definiëren

De volgende stap nadat u hebt bepaald op welke pagina's uw experiment wordt uitgevoerd, is om te definiëren wie de wijzigingen te zien krijgt. Optimizely biedt u veel verschillende manieren aan om uw publiek te segmenteren. U kunt bijvoorbeeld uw experimenten laten zien aan:

• Gebruikers die zich in verschillende browsers bevinden.

• Gebruikers op verschillende mobiele apparaten.

• Gebruikers die bepaalde parameters volgen ( ingelogd of niet ingelogd).

• Gebruikers uit bepaalde landen of met bepaalde taalinstellingen.

• Gebruikers die 's morgens of 's avonds naar uw site komen.

Op uw startpagina worden alle doelgroepen weergegeven die u voor specifieke experimenten hebt getarget. U kunt deze parameters ook bewerken of een geheel nieuwe doelgroep maken.

Het leveren van gerichte, relevante berichten aan uw B2B-kopers vanaf het allereerste begin van de koopcyclus leidt tot meer betrokkenheid, verhoogde conversies en grotere klantenbinding. De meeste bedrijven erkennen dat ze website-personalisatie nodig hebben om die resultaten te bereiken, maar worstelen met de complexiteit van het ontwikkelen en implementeren van een strategie, vooral voordat bezoekers contactgegevens hebben gedeeld.

SEO bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL helpt u met het snel bereiken van een toppositie in Google. Dankzij onze unieke concurrentieanalyse weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Optimizely

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »