SEO SNEL bedrijfslogo

Google Vertalen

Google Vertalen

Google Vertalen

Google Translate is een gratis vertaaldienst ontwikkeld door Google die directe vertalingen tussen verschillende talen biedt.

Waarom is er Google Translate?

De website en webpagina’s van The Washington Post zijn in het Engels geschreven. Met behulp van Google Translate maakt Google informatie toegankelijker voor diegenen wiens eerste taal geen Engels is.

Hoe werkt Google Translate?

Door het gebruik van de zogenaamde statistische machinevertaling detecteert Google Translate taalpatronen in documenten die al zijn vertaald door menselijke vertalers en maakt een aanname van wat de juiste vertaling zou moeten zijn. Aangezien de vertalingen worden gegenereerd door machines, is het belangrijk om op te merken dat niet alle vertalingen perfect zijn en dat de kwaliteit van de vertaling in sommige van de door Google aangeboden talen zal variëren. Hoe meer door mensen vertaalde documenten Google Translate in een bepaalde taal kan analyseren, hoe beter de kwaliteit van de vertaling is.

De Google Translate-app is een gratis applicatie voor Android- en iOS-smartphones en -tablets.

De 500 miljoen gebruikers van de app kunnen op verschillende manieren maximaal 103 talen vertalen. U kunt woorden en zinnen typen, ze inspreken op het apparaat door op de microfoon te tikken of u kunt uw vinger gebruiken om met de hand te schrijven. Dit laatste kan handig zijn als u probeert iets te repliceren zoals Chinese tekens die niet op uw toetsenbord voorkomen.

Waar kan ik Google Translate downloaden?

iOS-gebruikers kunnen het in de App Store vinden via hun smartphone of tablet. Android-gebruikers kunnen het in de Play Store ontdekken. Typ gewoon Google Translate (Android / Apple) om te downloaden.

Een tekstblok vertalen

Open de Google Translate-website. U kunt het openen op translate.google.com. Google Translate is geen perfecte vertaler. Vaak zal het de structuur van de zin niet correct vertalen, waardoor het vreemd of incorrect is. Google Translate moet worden gebruikt als een gids om de basisbegrippen van een artikel te begrijpen, en niet als een nauwkeurige vertaling.

Kopieer de tekst die u vertaald wilt hebben. U kunt tekst vanuit elke bron kopiëren, inclusief documenten en andere websites. U kunt de tekst ook zelf typen.

Plak of type de tekst die u wilt vertalen in het linkerveld op de Google Translate-pagina wanneer u een vreemde taal invoert.

Klik op de knop 'Handschrift inschakelen' om tekens te schrijven. Het lijkt op een potlood dat u onder het tekstveld kunt vinden. Dit is vooral handig voor niet-Latijnse talen.

Selecteer de taal van de geplakte tekst als Google translate de juiste taal niet automatisch detecteert. U kunt op de knop '▼' klikken om alle beschikbare talen te bekijken.

Klik op de knop 'Ä' om de tekst in Latijnse letters weer te geven. Dit is vooral handig voor niet-Latijnse talen zoals Japans of Arabisch.

Klik op de knop 'Luisteren' om de geplakte tekst te horen. Dit kan handig zijn om een juiste uitspraak te leren.

Bekijk de vertaalde tekst in het juiste tekstveld. Google vertaalt standaard naar wat u als uw persoonlijke taal heeft ingesteld. U kunt verschillende talen selecteren met de knoppen boven het veld. Als de vertaling niet automatisch start, klikt u op de knop 'Vertalen'.

Sla een vertaling op in uw Taalgids. Uw Taalgids is een verzameling vertalingen die u kunt opslaan voor later. U krijgt toegang tot uw taalgids door op de Taalgids-knop onderaan het rechterveld te klikken.

Om de vertaling te beluisteren klikt u op de knop 'Luisteren' onder de vertaling.

Corrigeer een vertaling als u een fout constateert. Klik op "Een bewerking voorstellen" als u een fout ontdekt. Voer de correctie uit en klik op de knop 'Bijdragen' en uw correctie kan geïmplementeerd worden in Google Translate.

Wanneer u veel reist heeft u niet altijd de beste dataverbinding, dus het is een goed idee om een offline backup in Translate te zetten. De app kan eenvoudige vertalingen uitvoeren zonder internetverbinding, zolang u er maar aan denkt om de benodigde bestanden te downloaden.

SEO bureau

Bureau SEO-SNEL helpt u met het beter vindbaar maken van uw website. Dankzij onze ervaren SEO Specialisten weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Vertalen

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »