SEO SNEL bedrijfslogo

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics

Analytics uitleg

Hoe komen bezoekers op uw website en via welke pagina's kopen ze. Conversies meten is weten! Deze web analytics tool kan u helpen om uw website succesvol te maken.

Gebruiksvriendelijk

Google analytics is een enorm uitgebreide en krachtige tool. U bepaalt zelf welke gegevens u bekijkt en gebruikt. Voor bedrijven die uitgebreide rapportages nodig hebben is deze tool dé uitkomst.

Gebruikerservaring

Een website bestaat vaak uit meer dan één pagina. Wilt U weten welke pagina's vaak bezocht worden en goed presteren dan is Google analytics hierbij uw betrouwbare partner.

Analyseren

Social media kanalen kanalen als Facebook en Twitter zorgen ervoor dat er verkeer naar uw website komt. Daarnaast kunnen links op andere websites er ook voor zorgen dat mensen doorklikken naar uw website. Wanneer mensen uw content delen op Google+ dan kunt u dit met Google Analytics terugzien en bijhouden.

Realtime

Zijn er as we speak mensen op uw website of is uw site dood? Webpagina's die drie maanden of langer geen bezoekers hebben ontvangen beschouwen we als overleden. Sinds de komst van penguin 4 is het verstandig om deze pagina's te verwijderen, omdat dit soort pagina's volgens Google geen waarde hebben en daardoor nadelig zijn voor uw hele website. Als Google een waarde toekent aan een webpagina tussen de nul en de honderd en we tellen dit allemaal bij elkaar op om dit vervolgens te delen door het aantal webpagina's dan kunt u zich voorstellen dat webpagina's die geen bezoekers ontvangen het totale gemiddelde van een site enorm omlaag kunnen brengen.

Google Analytics Installeren

Wanneer u reeds een analytics tracking code op uw website heeft dan kunt u deze google analytics tracking info eenvoudig terugvinden op de Google Analytics website. Nadat u bent ingelogd gaat u naar → VERKEER → PROPERTY → Trackinginfo → Tracking code. Kopieer en plak deze code op elke webpagina die u wilt bijhouden. Met een WordPress website kunt u de Google Analytics tracking code met slechts één handeling aan al uw webpagina's tegelijkertijd toevoegen. Dit is ook het geval wanneer u gebruik maakt van de Google Tag Manager.

Google analytics voor beginners

Wilt u zien hoeveel bezoekers uw site de afgelopen dagen, weken of maanden heeft gehad? Ga dan naar Acquisitie → Kanalen. Standaard ziet u hier de bezoekersaantallen van de afgelopen 30 dagen. U kunt deze periode rechtsboven in beeld naar eigen inzicht aanpassen. Bij de bezoekers-kanalen ziet u:

Organisch verkeer, dit is verkeer dat afkomstig is van zoekmachines zoals Google en Bing.
Referral, dit is het verkeer dat afkomstig is via een link op een website van iemand anders.

Social, dit is verkeer afkomstig via social networks als LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter en Xing.

Direct verkeer, dit is verkeer dat niet nader wordt gespecificeerd door Google. Direct verkeer is afkomstig van: links in e-mails (nieuwsbrieven), PDF documenten, links, Verkorte URLs, apps of via een website met een onbeveiligde verbinding.

Waar komt het Direct verkeer van Google Analytics vandaan?

• Klikken op een link van een e-mail (afhankelijk van de provider / programma).

• Klikken op een link van een Microsoft Office of PDF-document.

• Toegang tot de site verkregen via een verkorte URL (afhankelijk van de URL shortener).

• Klikken op een link van mobiele social media applicaties zoals Facebook of Twitter. Apps geven vaak niet de referrer informatie door.

• Het gaan naar een niet-beveiligde (http) website via een link op een beveiligde https website. Bijvoorbeeld wanneer iemand klikt op https://example.com link om naar http://example2.com te gaan, de analytics voor example2.com zal de sessie als direct laten zien.

• Toegang tot een site uit de organische zoekresultaten, in sommige gevallen, zal dit uiteindelijk worden gerapporteerd als direct gevolg van problemen met de browser. Een experiment uitgevoerd door Groupon toonde aan dat maar liefst 60% van het directe verkeer afkomstig is van de organische zoekresultaten.

Bovenaan in Google

We zijn uw partner als het gaat om online marketing diensten en SEO - Search Engine Optimization. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Analytics

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »