SEO SNEL bedrijfslogo

NFC

NFC

NFC

NFC staat voor Near Field Communication. Het is een manier om met uw telefoon te communiceren met iets in de buurt. Het werkt binnen een straal van ongeveer 4 cm en biedt een draadloze verbinding tussen twee apparaten. Dit maakt tweerichtingscommunicatie mogelijk, waarbij beide apparaten in staat zijn om informatie te verzenden en te ontvangen. Een NFC-verbinding is niet afhankelijk van Wi-Fi, 3G, 4G of LTE en daarnaast is het gratis te gebruiken.

Hoe weet ik of mijn Android-smartphone NFC heeft?

Het is heel simpel. Open Instellingen >> Meer Instellingen >> Draadloos en netwerken en kijk of er een NFC-optie in zit. De meeste smartphones met NFC hebben ook een klein NFC-logo op de achterkant.

Hoe werkt NFC?

Net als bij Bluetooth en WiFi en allerlei andere draadloze signalen werkt NFC volgens het principe van het verzenden van informatie via radiogolven. Near Field Communication is een andere standaard voor draadloze gegevensoverdrachten. Dit betekent dat apparaten zich aan bepaalde specificaties moeten houden om met elkaar goed te kunnen communiceren. De technologie die wordt gebruikt in NFC is gebaseerd op oudere RFID-techniek (Radio Frequency Identification), waarbij elektromagnetische inductie werd gebruikt om informatie te verzenden.

Het enige grote verschil tussen NFC en Bluetooth / WiFi

NFC kan worden gebruikt om elektrische stromen in passieve componenten te induceren of om alleen gegevens te verzenden. Dit betekent dat passieve apparaten geen eigen stroomvoorziening vereisen. Ze kunnen in plaats daarvan worden gevoed door het elektromagnetische veld dat wordt geproduceerd door een actieve NFC-component wanneer deze binnen bereik komt.

Digitale portemonnee:

Als u uw smartphone binnen vier centimeter van het pinapparaat of contactloze lezer plaatst, wordt uw wallet of bankrekening aangesproken en vervolgens wordt u gevraagd de betaling te bevestigen.

Gegevens delen Android-apparaten:

Wanneer twee ingeschakelde NFC-apparaten binnen bereik zijn, verschijnt een melding met de vraag of u content, video's, contactinformatie of foto's die op het scherm van het Android-apparaat worden weergeven wilt delen.

NFC-chips:

Deze "T.A.P. tags" kunnen worden geprogrammeerd met apps zoals Tasker om bepaalde taken uit te voeren tijdens het scannen.

Wat zijn T.A.P. Tags?

T.A.P. staat voor Targeted Action Platform. T.A.P. Tags zijn kleine items die voorzien zijn van een NFC Chip (denk aan een sleutelhanger of sticker) waarmee u een bericht op de telefoon van uw klant kunt laten zien.

Welke apparaten hebben NFC?

• Apple Watch

• iPhone 7

• iPhone 6S

• iPhone SE

• iPhone 7 Plus

• iPhone 6S Plus

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone X

Elk apparaat dat op Android 4.0 of hoger draait

Android Beam, maakt de uitwisseling van vrijwel alle soorten informatie mogelijk, inclusief YouTube-video's, webpagina's of contactinformatie. Het biedt Android-gebruikers ook de mogelijkheid om Google Wallet en Android Pay (mits Android 4.4 of later) te gebruiken

Windows telefoons met NFC

• Microsoft Lumia 650

• Microsoft Lumia 950 XL Windows 10 phablet

• Microsoft Lumia 950

• Dell Venue 11 Pro

• Nokia Lumia Icon

• Nokia Lumia 930

• Nokia Lumia 1020

• Nokia Lumia 925

• Nokia Lumia 928

• Nokia Lumia 620

• Nokia Lumia 1520 phablet

• Nokia Lumia 610

• Samsung Ativ SE

• Samsung WP8 Ativ S

• Samsung Ativ S Neo

• Samsung Ativ Odyssey

• Asus VivoTab Smart

• Asus Vivo Tab RT

• Asus Vivo Tab

• HP Elitepad 900

• HP Elitebook Revolve

• HTC Windows Phone 8X

• DLI 9000

Bovenaan in Google

Bureau SEO-SNEL helpt u met het verbeteren van uw online vindbaarheid. Dankzij onze ervaren online marketing consultants weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. NFC

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »