SEO SNEL bedrijfslogo

Payment Service provider

Wat is een Payment Service provider?

Payment Service Provider

Een derde partij die verkopers faciliteert en helpt bij het accepteren van betalingen, ook wel een Merchant Services Provider of PSP genoemd. Bij online winkelen biedt de PSP verschillende betaalmethoden, waaronder automatische incasso, bankoverschrijving, real-time bankoverschrijvingen via online bankieren en een creditcard. In feite brengen ze alles bij elkaar om een verkoper toe te staan creditcards te accepteren, en doen dit op een naadloze manier die het hele proces transparant maakt voor klanten en stressvrij voor verkopers.

Een PSP kan verbinding maken met meerdere banken, evenals met betaal- en kaartnetwerken. Door de diensten van een PSP in te schakelen, wordt de verkoper minder afhankelijk van financiële instellingen om transacties te beheren, omdat de PSP zowel bankrekeningen als relaties met het externe netwerk kan beheren.

Welke diensten biedt een PSP?

Nu we de vraag 'Wat is een PSP?' hebben beantwoord, kunnen we het hebben over de diensten die een PSP biedt. Een PSP biedt vele diensten voor het veilig accepteren, verwerken en beheren van betalingen. Een Payment Service provider zal de volgende diensten in één geïntegreerde betalingsoplossing aanbieden: Om credit- / debitcardbetalingen te accepteren, moet een verkoper een verkopersaccount openen bij een bank. Om een account te openen, moet de verkoper eerst een aanvraag indienen en wachten op goedkeuring. Dit proces kan enige tijd duren.

Ondersteuning voor meerdere betaalmethoden

Elke betaalmethode heeft een andere reeks vereisten als het gaat om acceptatie en autorisatie. De PSP biedt ondersteuning voor een breed scala aan betaalmethoden, allemaal via één eenvoudige integratie. Verkopers hoeven geen betalingsmethoden afzonderlijk in te stellen als ze met een PSP werken.

Ondersteuning voor meerdere valuta's

Niet alleen ondersteunen PSP's meerdere betaaltypen, maar ze kunnen ook meerdere valuta's ondersteunen. Dit vergemakkelijkt snelle en gemakkelijke grensoverschrijdende en wereldwijde betalingen. Dit is mogelijk als de PSP een partnerschap heeft met acquiring-banken die verwerkingsdiensten aanbieden voor de gewenste valuta. (Niet alle acquiring-banken staan verwerking voor alle valuta toe.) Beveiligingsdiensten, zoals risicobeheer en naleving van PCI DSS. Beveiliging is van het grootste belang als het gaat om online transacties. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat meer dan een derde van de kopers terughoudend is om online aankopen te doen vanwege de angst voor creditcard en diefstal van persoonlijke informatie.

Wat zijn betalingsverwerkers?

De termen "payment processors", "merchant service providers", "merchant acquirer" en "payment service providers", verwijzen allemaal naar dezelfde entiteit in de betalingsketen. Betalingsdienstaanbieders handelen namens verkopers en worden betaald door verkopers voor hun diensten.

Payment Service providers

Een betalingsverwerker fungeert als bemiddelaar tussen handelaars en de financiële instellingen die een betalingstransactie verwerken. Payment Service providers verwerken de gehele betalingstransactie om ervoor te zorgen dat verkopers worden betaald. Van autorisatie tot afwikkeling zijn Payment Service providers derde partijen die het overmaken van geld van rekeningen van klanten naar rekeningen van verkopers faciliteren.

Sommige Payment Service providers bieden alleen de basis, terwijl anderen uitgebreide consultatie- en ondersteuningsdiensten bieden aan hun verkopers. Naast die essentiële dienstverlening worden betalingsdienstaanbieders echter onderscheiden door aanbiedingen zoals handelsfinanciering, beveiligings- en fraudebeschermingsdiensten en bijstand bij de naleving van wet- en regelgeving.

Bij het kiezen van een Payment Service providers moeten winkeliers rekening houden met een aantal factoren, waaronder klantenservice, beveiligingsaanbiedingen, flexibiliteit om toekomstige groei mogelijk te maken, en natuurlijk prijzen en vergoedingen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Payment Service Provider

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »