SEO SNEL bedrijfslogo

Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite is een van de vele tools op de markt die een 'Social Media Management Systeem' of tool wordt genoemd. Het helpt u bij het bijhouden en beheren van uw vele social media kanalen. Het stelt u in staat om te volgen wat mensen zeggen over uw merk en het helpt om onmiddelijk te kunnen reageren. U kunt streams van meerdere social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram bekijken en updates posten of direct antwoorden. Met zoveel social media kanalen wordt het steeds lastiger om alles te beheren, dit is ongetwijfeld de reden dat Social Media Management tools zo populair zijn.

Als u de updates voor de social media kanalen van uw bedrijf beheert, is de kans groot dat u ooit van Hootsuite hebt gehoord. Tijdens een rondgang kwam Hootsuite naar voren als het top Social Media Management Systeem, dat bij meer dan 20% van de bedrijven wordt gebruikt om hun social media-kanalen te beheren. TweetDeck en SocialEngage zijn andere populaire tools.

Hootsuite werd in 2008 gelanceerd door Invoke Media en heeft sindsdien een indrukwekkende reeks functies opgebouwd.

Monitor meerdere streams op één plaats

Hootsuite-functies

Waarschijnlijk een van de meest belangrijke redenen om Hootsuite te gebruiken, is dat u zoveel verschillende social media kanalen kunt beheren. Met Hootsuite currenty kunt u het volgende beheren:

• Facebook-pagina's

• LinkedIn profielen & pagina's

• Instagram

• WordPress blogs

• Vimeo, tumblr, evernote, flickr, mailchimp, slideshare, storify

Klantenservice beheren met Twitter

Of u Hootsuite al dan niet moet gebruiken om uw social media kanalen te beheren, hangt af van het soort bedrijf dat u heeft en de redenen waarom u in de eerste plaats een aanwezigheid op het social media kanaal hebt. Als uw primaire reden voor een sociale aanwezigheid is om de klantenservice via Twitter te beheren, dan is Hootsuite waarschijnlijk de beste tool voor u.

Ontvang gratis rapporten per e-mail

Hootsuite email rapport

Als u uitsluitend of hoofdzakelijk Hootsuite gebruikt om uw social media kanalen te beheren, dan vindt u het wekelijkse analyserapport vast erg handig. Elke week stuurt Hootsuite u een e-mail met een pdf-bijlage van uw klik prestaties. Hootsuite voorziet u van grafieken die het volgende laten zien:

• Aantal klikken per dag

• Geografische informatie over de mensen die doorklikken

• Verwijzingen

• Meest populaire links

Het goede nieuws is dat dit voor alle gebruikers gratis is en handig kan zijn om u een korte update te geven van hoe het met uw bedrijf gaat op een wekelijkse basis.

Ik ben een groot voorstander van het cross-platform maken, hoewel ik me realiseer dat dit niet altijd gemakkelijk te bereiken is. Dit is een voordeel bij het maken van een Hootsuite webapp - het is eenvoudig om het op Mac OSX, Windows, Linux en mobiele platforms te laten werken. Hootsuite werkt inderdaad op alle moderne browsers (u hebt natuurlijk een internetverbinding nodig), En het heeft een overvloed aan speciale mobiele apps om u ook onderweg van dienst te kunnen zijn. De enige wat er nog aan ontbreekt op dit moment is een app voor Windows Mobile. Er zijn wel al apps voor iPhone, iPad, Android en Blackberry.

Hootsuite Login

• Ga nu naar Hootsuite inloggen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Hootsuite

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »