SEO SNEL bedrijfslogoWat is Tumblr?

Tumblr

Tumblr

Tumblr is een sociale media platform voor bloggen waarmee gebruikers een "tumblelog" of korte blogberichten kunnen publiceren. Tumblr's belangrijkste onderscheidende factor is het vrije karakter van de site en het vermogen van gebruikers om hun eigen pagina's aan te passen. Dit is de uitzondering op de regel, aangezien bijna alle andere sociale netwerken gestandaardiseerde profielpagina's met beperkte aanpassingsmogelijkheden hebben.

Een multifunctioneel social media netwerk

Tumblr's gebrek aan regels over de vormen en soorten content die worden gemaakt, evenals het ontwerp van de pagina waarop dergelijke content wordt gepost, tart de fantasie. Het bedrijf zelf zegt dat Tumblr zowel gemakkelijk te gebruiken als moeilijk uit te leggen is, vanwege content variërend van tekst- en GIF-bestanden tot muziek en video's die specifieke groepen, subculturen, bedrijven, sociale kwesties en andere problemen behandelen. E-commerce winkels ook van de partij in deze uitgebreide lijst.

De algehele flexibiliteit van Tumblr is een aantrekkelijke functie voor eigenaren van e-commerce winkels die een specifieke look willen creëren, zich willen concentreren op details van het ontwerp of hun merk sterk willen benadrukken. De sociale media-aspecten van Tumblr betekenen dat content wordt geliked en gedeeld en dat een bedrijfspagina eenvoudig kan worden gevolgd door geïnteresseerde Tumblr-gebruikers.

Meer Tumblr-functies

Tumblr heeft een dashboard dat een live feed biedt van blogs die de gebruiker volgt. Deze berichten verschijnen automatisch en kunnen op elk moment worden gebruikt. Het biedt één ruimte voor alle activiteiten, waardoor het heel gemakkelijk te beheren en te doorzoeken is.

Vanuit uw eigen blog kunt u in slechts enkele ogenblikken uw eigen tekst, foto's, citaten, links, een chatsessie, audio en videoclips posten. Deze berichten verschijnen op de dashboards van andere Tumblr-gebruikers wanneer ze u volgen.

Met Tumblr kunt u statische pagina's maken, zoals uw eigen vragen en antwoorden pagina, waar mensen automatisch naartoe worden geleid als ze u een vraag stellen. Als u wilt dat uw Tumblelog meer op een traditionele website moet lijken, dan kunt u dit doen door pagina's toe te voegen.

U kunt uw Tumblelog privé maken of gewoon specifieke berichten privé maken als dat nodig is, en u kunt berichten inplannen die nog gepubliceert moeten worden. Het is ook eenvoudig om andere mensen uit te nodigen om een bijdrage te leveren aan uw Tumblelog en specifieke berichten met anderen te delen via een privébericht.

Wanneer u uw statistieken wilt bijhouden, dan kunt u een analytics trackingcode aan uw Tumblelog toevoegen. Sommige gebruikers maken een feed met hun favoriete RSS-tool, en gebruiken hun eigen aangepaste thema’s en domeinnamen.

Tumblr is een platform dat het voor gebruikers gemakkelijk maakt om afbeeldingen, GIF's, video's, muziek, tekst, en links te plaatsen.

Het dashboard toont alle berichten van de blogs die een gebruiker volgt.

Gebruikers kunnen posten vanuit hun dashboard.

Een bericht kan worden becommentarieerd, leuk gevonden of reacties krijgen.

Zodra een gebruiker zich aanmeldt bij Tumblr, krijgt deze voorgestelde blogs te zien.

Gebruikers kunnen via trefwoorden zoeken om blogs te vinden.

Tumblr heeft zowel een site als een mobiele app.

Waarom is Tumblr zo populair?

Tumblr kan worden gebruikt als een zoekmachine om gemakkelijk artistieke media te vinden op basis van interesses.

Tieners delen graag hun mening online en Tumblr geeft hen een creatieve uitlaatklep om dat te doen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Tumblr

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren