SEO SNEL bedrijfslogo

Testimonial

Testimonial

Testimonial

Verkopen wordt makkelijker wanneer anderen uw diensten aanprijzen.

Positieve testimonials (reviews) zorgen voor meer geloofwaardigheid en overtuigen mensen ervan dat het goed is om met u zaken te gaan doen. Deze reviews verkopen als het ware uw diensten en producten voor u.

Het is jammer dat de meeste online reviews nep zijn. Dit weet u zeker nadat u de volgende reviews hebt gelezen:

• Dit online marketing bureau is het beste online marketing bureau volgens Emerce 100.

• Het beste SEO bedrijf van Nederland zonder enige twijfel

• Beste Reclame bureau

Deze reviews zijn veel te positief om geloofwaardig te zijn. Zij helpen niet om een dienst te verkopen. Helemaal niet zelfs.

Wilt u weten hoe u overtuigende beoordelingen moet schrijven?

Testimonial tip # 1: Demonstreer een voordeel

Hoe verbetert uw dienst het leven van uw klant?

Een overtuigende review laat zien welke impact uw dienst heeft op een klant. Het laat potentiële klanten zien waarom ze u ook zouden moeten inhuren.

Om een overtuigende review te krijgen, vraagt u aan uw klant waarom ze u wilden inhuren. Wat was het probleem waarmee ze worstelden? Vraag hen dan hoe u ze geholpen hebt. Welke impact heeft uw werk op hen?

Testimonial tip # 2: Overtuigen

Het aantonen van hoe u klanten helpt is slechts een klein onderdeel van uw sales.

Om ingehuurd te worden, moet u ook de bezwaren weten. Bijvoorbeeld: Potentiële klanten kunnen denken dat u te duur bent. Of ze vertrouwen u niet. Of misschien denken ze dat ze geen deskundige moeten inhuren omdat ze het werk zelf kunnen doen. Dergelijke bezwaren kunnen hen ervan weerhouden om contact met u op te nemen. Iedereen aarzelt wanneer het gaat over het uitgeven van geld. Overtuigende testimonials overwinnen een dergelijke aarzeling omdat ze aantonen hoe anderen hun bezwaren overwinnen om u in te huren. Om een overtuigende review te schrijven, vraag u een klant waarom ze aarzelden om u in te huren. Vraag daarna om uit te leggen wat hun ervaring met u was.

Testimonial tip # 3: Wees specifiek

De eenvoudigste manier om uw reviews meer geloofwaardig te maken, is om op details te concentreren. Om zoveel mogelijk ineffectieve beoordelingen te vermijden, is het noodzakelijk dat u ervoor zorgt dat uw reviews specifieke gegevens bevatten.

Testimonial tip # 4: Gebruik de verkoopkracht van reviews

Te veel websites verbergen hun reviews op een speciale pagina die zelden wordt bezocht.

Om de verkoopkracht van uw reviews te versterken kunt u ze laten zien op:

• Uw homepage

• Uw landingspagina's

• Uw diensten en productpagina's

• In uw e-mails

• Op Linked In

Wees niet bang om Testimonials te vragen.

Het vragen om reviews lijkt moeilijk. De meeste klanten helpen u graag met een beoordeling. Dus, de volgende keer dat u klaar bent met een project, vraag uw klant of ze blij zijn met uw diensten en of ze u aan andere mensen zouden aanbevelen.

Beoordelingen verzamelen

Bureau SEO-SNEL helpt u graag met het verzamelen van klantenbeoordelingen. Daarnaast is het mogelijk om de beoordelingen in de zoekmachine in de vorm van sterren weer te geven. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Testimonial

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »