SEO SNEL bedrijfslogo

iFrame

iFrame

iFrame

iFrame is een afkorting voor Inline Frame. Het is een krachtig element in webdesign. U hebt waarschijnlijk weleens YouTube-video's ingesloten op andere sites. Een iFrame kan allerlei soorten media invoegen. En dus vraag u zich misschien af hoe men dat gedaan heeft. Grote kans dat de webdeveloper een iFrame-element op die pagina heeft geplaatst.

In dit artikel zullen we een iFrame nader bekijken en kunt u zien hoe u het kunt gebruiken en andere zaken die het overwegen waard zijn, voordat u een iFrame in uw HTML-document plaatst.

Wat is een iFrame?

Een iFrame is een frame binnen een frame. Het is een onderdeel van een HTML-element waarmee u documenten, video's en interactieve media op een pagina kunt insluiten. Door dit te doen, kunt u een secundaire webpagina op uw hoofdpagina weergeven.

Met het iframe-element kunt u een stuk content uit andere bronnen opnemen. Het kan de content overal op uw pagina integreren, zonder dat u het in de structuur van uw website lay-out hoeft op te nemen, zoals een traditioneel HTML-element.

Gebruik een iFrame echter niet overdreven veel. Het kan uw pagina vertragen en een beveiligingsrisico vormen, vooral als u content van een verdachte website gebruikt. Denk aan een iFrame als een deel van uw content, maar niet als onderdeel van uw site. Als u bijvoorbeeld een YouTube-video wilt toevoegen om uw lezers te stimuleren, dan kunt u een iFrame-element in die post invoegen.

Hoe kan ik een iFrame toevoegen?

Nu weet u dat iFrame een extra element is om content van andere sites te delen. U kunt het toevoegen om context over een bepaald onderwerp toe te voegen. U kunt een iframe-element invoegen met behulp van de tag iframe in een HTML-document. Kopieer de onderstaande code en plak deze in Kladblok en sla het bestand op als HTML-indeling:

< iframe src="https://www.youtube.com/embed/aACohfjc4WA" width="680" height="480" allowfullscreen>< /iframe >

De bovenstaande code toont een YouTube-video. Laten we elke tag afzonderlijk bekijken:

De tag < iframe > ... < / iframe > wordt gebruikt om de video in het iFrame op te slaan.

De iFrame-bron (src) is de bron van de content van de externe of interne server. Vergeet niet om de ingesloten code in de URL te plaatsen.

Breedte en hoogte is de beeldverhouding van het iFrame. U kunt een vaste grootte invoegen, zoals 680 × 480 pixels (px), zoals in het voorbeeld. Of u kunt een percentage (10% -100%) gebaseerde methode gebruiken om het iFrame automatisch aan te passen.

De flexibiliteit van iframes maakt het voor veel doeleinden geschikt. Met de iframe-functie kunnen externe links op de bovenliggende pagina worden beheerd. Het iframe-element wordt ondersteund door alle moderne browsers. Iframe-element bevat het align, allowfullscreen, frameborder, height, longdesc, marginheight, marginwidth, name, scrolling, scr, noresize, sandbox, remote, referrpolicy, attribuut.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Iframe

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »