SEO SNEL bedrijfslogo

Bucket List

Bucket List

Bucket List

Een bucket list is een lijst met alle doelen die u wilt bereiken, dromen die u wilt vervullen en levenservaringen die u wilt ervaren voordat u sterft.

Oorsprong van de Bucket List

Er is enige controverse over waar en hoe de term bucket list eigenlijk is ontstaan. Het werd zeker populair nadat The Bucket List-film met Jack Nicholson en Morgan Freeman in 2007 werd uitgebracht. Maar er zijn aanwijzingen dat de term vóór die tijd ook al werd gebruikt (en ik had mijn eigen bucketlist al jaren vóór de releasedatum van de film).

De meest voorkomende verklaring voor de oorsprong is van de uitdrukking "trap tegen de emmer", waarvan wordt aangenomen dat het ergens in de middeleeuwen ontstond toen uitvoering door ophangen gebruikelijk was en de beul "tegen de emmer trapte".

Bucket List voorbeelden

De term bucket list wordt gebruikt om dingen te beschrijven die een persoon wil doen of volbrengen voordat hij sterft. Soms kunnen items op een bucketlist nogal gewoon zijn, zoals reizen naar een exotische bestemming of getuige zijn van een groot sportevenement; soms zijn bucket listi tems een beetje ambitieuzer, zoals het leren besturen van een vlieguig of het beklimmen van de Mount Everest.

Mensen maken vaak een bucket list als ze de pensioengerechtigde leeftijd naderen en streven ernaar om tijd te maken om dingen te doen die ze in hun jongere jaren misschien hebben uitgesteld vanwege werk of gezinsverplichtingen. Hoewel het gebruikelijk is dat gepensioneerden hun bucket list-dromen nastreven, belandt een groeiend aantal van hen in het ziekenhuis met ernstig letsel als gevolg van deze activiteiten.

Verschillende recente campagnes in NL en elders zijn gericht op babyboomers die risicovolle activiteiten zoals motorrijden ondernemen als een manier om prikkelingen uit hun jeugd opnieuw te ervaren. Deze campagnes zijn ontworpen om mensen te herinneren aan de verhoogde kans op ernstig letsel die kan optreden bij het afvinken van een item uit uw bucket list.

Het is verstandig om uw lijst op te splitsen op leeftijd. Dit is cruciaal omdat anders uw bucket list in uw computer of bureaulade zou kunnen wegkwijnen zonder dat er ooit iets mee gedaan wordt, omdat het te overweldigend aanvoelt. U gaat naar alle items op uw lijst kijken en uitzoeken of ze voor de korte of lange termijn zijn. Dit zijn de categorieën die u kunt overwegen om te gebruiken:

Zomer Bucket List:

Zijn er items waarvan u denkt dat u er deze zomer mee kunt gaan beginnen? Ik hoop bijvoorbeeld deze zomer aardbeien te gaan plukken op een boerderij, een mooi schilderij te schilderen, te leren hoe ik tomaten kan telen, eten in alle Michelin restaurants en kleding ontwerpen.

Verjaardags Bucket List:

Wat wilt u bereiken voordat u uw volgende verjaardagsmijlpaal bereikt? Ik ben net 30 geworden en heb al een hele bucket list afgewerkt. Nu werk ik aan mijn bucket list met zaken die ik voor mij 40e gedaan wil hebben!

Woon Bucket List:

Woont u tijdelijk in een stad of bent u nieuw in een plaats? Wat wilt u bereiken op uw locatie? Mijn man en ik hebben in verschillende steden over de hele wereld gewoond en we hadden een bucketlists voor elke locatie en het was een geweldige manier om elke plek te zien!

Bucket List hogeschool / middelbare school / certificering:

Wat wilt u doen voordat u klaar bent met school? Misschien heeft u een tijdelijke functie of volgt u een opleiding ? Wat wilt u bereiken?

Bucket List opsplitsen in jaren:

U kunt uw bucketlist ook opsplitsen in jaren. Dit is geweldig om doelen te bereiken. Wacht echter niet tot het einde van het jaar om dit te doen! Voor grote bucket list-items zoals reizen of leren, moet u vaak meer dan een jaar van tevoren geld sparen, vluchten boeken of plannen maken. Dus denk nu alvast aan uw bucket list voor het volgende jaar.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Bucket List

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »