SEO SNEL bedrijfslogo

Drupal

Drupal

Drupal

Drupal is een gratis, open source software die door individuen of groepen gebruikt kan worden om websites te creëren en te beheren. Drupal is geschikt voor mensen die geen technische vaardigheden hebben. De applicatie omvat een content management systeem en een framework dat de ontwikkeling stroomlijnt.

Soorten websites waar Drupal voor gebruikt kan worden zijn:

1. Blogs
2. Persoonlijke of bedrijfswebsites
3. Forums
4. E-commerce websites
5. Intranet
6. Directories
7. Sociale netwerksites zoals Facebook en Instagram.

Drupal is geschreven met de PHP-programmeertaal. De software is klaar voor gebruik na het downloaden en bevat tevens ook een web-based installer en add on modules. De software ondersteunt content management, collaborative authoring, nieuwsbrieven, podcasts, afbeeldingen, peer-to-peer-netwerken, uploads / downloads van bestanden en meer.

Drupal is ontstaan als een prikbordsysteem ontwikkeld door de Nederlander Dries Buytaert en werd in 2001 een Open Source project. Bij de oprichting van zijn originele Drop.org website wou Buytaert de site "dorp" noemen, Maar maakte een typefoutje bij het registreren van de domeinnaam en besloot voor Drupal te kiezen omdat hij deze naam beter vond klinken (Drupal is een transliteratie van druppel). Drupal is al meer dan een miljoen keer gedownload en bestaat uit een grote development community.

Drupal vs Wordpress

Drupal en WordPress domineren het marktaandeel van CMS en nemen samen meer dan 60% van de markt in beslag.

Elk heeft zijn eigen toegewijde online community en een trouwe fanbase. Bovendien zijn zowel Drupal als WordPress de drijvende kracht achter werelds grootste websites.

Het belangrijkste verschil tussen Drupal en WordPress is dat Drupal gericht is op ontwikkelaars, omdat het meer aanpassingsmogelijkheden heeft, terwijl WordPress vriendelijker is voor beginners.

Hieronder zullen we in meer detail zien hoe WordPress en Drupal zich tot elkaar verhouden.

WordPress anno 2022

In 2022 is WordPress nog steeds de leider op het gebied van gebruikerservaring voor de eigenaar van een website, hoewel Drupal grote vooruitgang boekt verslaat WordPress Drupal op het gebied van kant-en-klare thema's die beschikbaar zijn op sites zoals ThemeForest, die kosten en tijd besparen om een ​​website snel online te krijgen.

We geloven in het maken van websites die belangrijke zaken doen voor een bedrijf of organisatie, d.w.z. digitale marketing - een mooie website is vrij zinloos, tenzij het zakelijke KPI's stimuleert, inkomsten genereert of de merkbekendheid verhoogt. Daarom raden we WordPress vaak aan voor zakelijke organisaties met minder complexiteit waar de klant zelf aan de slag wil met digitale marketing.

Drupal in 2022

Drupal is de duidelijke leider geworden als een CMS platform voor complexere projecten. Een belangrijk initiatief in 2020 was het verbeteren van de ervaring voor beginners.

De installatie van Drupal is vergelijkbaar met zowel Joomla als WordPress. Download Drupal en voer het installatiescript uit.

Drupal website

Bureau SEO-SNEL helpt u met het ontwikkelen van een Drupal website. Dankzij onze jarenlange ervaring met deze programmeertaal kunnen we een professionele site afleveren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Drupal

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »