SEO SNEL bedrijfslogo

Extensie

Extensie

Extensie

Advertentie-extensies zijn aanvullende informatie die uw advertenties uitbreiden om deze nuttiger te maken voor gebruikers. Advertentie-extensies bevatten meestal telefoonnummers, extra links van uw website en recensies van verkopers. U kunt advertentie-extensies gebruiken om uw advertentiecampagne beter te laten aansluiten op uw bedrijfsdoelen.

Over het algemeen zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van advertentie-extensies.

Hoe u advertentie-extensies aan uw AdWords-advertenties kunt toevoegen

Als u advertentie-extensies aan uw advertenties wilt toevoegen, moet u zich aanmelden bij AdWords en vervolgens klikken op 'Advertentie-extensies' in het bovenste menu. Er zijn verschillende soorten extensies:

• Sitelinks extensies

• Locatie-extensies

• Oproepextensies

• Review-extensies

• Callout extensies

Sitelinks extensies

Met deze sitelinks-extensies kunt u extra links naar uw site weergeven onder de gewone advertentietekst.

Locatie-extensies

Locatie-extensies verbeteren lokale advertenties doordat bedrijven hun adres, een telefoonnummer en een kaartmarkering kunnen weergeven. Mobiele advertenties bevatten een link voor bezoekers die een routebeschrijving naar het bedrijf willen ontvangen.

Oproepextensies

Met de oproepextensie van AdWords kunt u uw telefoonnummer toevoegen aan Google-advertenties. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om uw bedrijf te bellen, vooral op mobiele apparaten is dit erg handig.

Review-extensies

Review-extensies stellen u in staat om beoordelingen van derden in uw advertenties te laten zien.

Callout extensies

Callout extensies lijken op sitelinks, maar dan zonder de links. Google raadt adverteerders aan om highlights-extension (extensies) te gebruiken om de aandacht te vestigen op unique selling points, belangrijke productdetails en voordelen.

Waarom Callout extensies gebruiken?

U kunt populaire of unique selling points promoten. Het gebruik van extensies is een Ad Rank calculation factor die ervoor kunnen zorgen dat uw advertenties op hogere posities worden weergegeven.

U kunt ze op verschillende niveaus (account, campagne of advertentiegroep) toevoegen om specifieke informatie eruit te laten springen.

Google biedt op maat gemaakte callouts die geoptimaliseerd zijn voor mobiel. U kunt uw bericht hierop aanpassen, of u kunt ervoor kiezen dat dit niet op specifieke apparaten moet worden weergegeven.

U kunt uw callouts in het account, de campagne of de advertentiegroep bewerken zonder elke advertentie afzonderlijk te hoeven bewerken.

U kunt de datums, dagen van de week en het tijdstip kiezen waarop uw highlights bij uw advertenties worden weergegeven.

AdWords highlights extension

Google heeft n 2018 aangekondigd dat ze geen Review Extensions meer zullen aanbieden – social proof van derden die adverteerders kunnen gebruiken in hun zoekadvertenties (search ads). Dit betekent dat alle recensie extensies worden verwijderd uit uw AdWords-accounts, samen met de prestatiegegevens. Hoewel het jammer is dat deze functie komt te vervallen, klikt er ook een zucht van opluchting bij veel PPC-adverteerders die het goedkeuringsproces vervelend vinden (en u bent niet de enige).

Hoe dan ook, u kunt uw AdWords-account aanpassen met deze 3 eenvoudige stappen:

Advies en beste alternatieven voor AdWords review extensies.

Download uw extensierapport.

AdWords review extensions in de nieuwe AdWords-interface.

Google raadt aan om sitelink extensies, callout highlights-extensions en structured snippet extensions te bekijken om de aanwezigheid van uw search ads te versterken. Geen van deze is echt een vervanger, maar het zijn wel waardevolle extensies die uw advertentie vergroten en uw CTR verbeteren.

AdWords highlights extension

Google heeft deze onlangs de Chrome-extensie AdWords & Google Ads API Web Navi bijgewerkt. De extensie bevat de AdWords API- en Google Ads API-diensten en pagina's die relevant zijn voor het nieuwe Google Ads.

Volgens Google toont deze nieuwe Chrome-extensie de API's van AdWords API en Google Ads API's (bijvoorbeeld handleidingen en servicepagina's) die betrekking hebben op de webpagina van het nieuwe Google Ads.

AdWords & Google Ads API Web Navi

Wanneer een gebruiker op het pictogram van de extensie klikt tijdens het browsen op de pagina van het nieuwe Google Ads, dan geeft de extensie relevante bronnen weer voor de AdWords API, bijvoorbeeld objecten, methoden en diensten, AdGroupService en Adgroup Performance Report. Wanneer de gebruiker op het tabblad Google Ads API (bèta) klikt, worden de bronnen weergegeven.

AdWords extensies

Bureau SEO-SNEL helpt u met het toevoegen van extensies aan uw AdWords advertenties. Dankzij onze ervaren SEA Specialisten is dit een fluitje van een cent. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Extensie

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »