SEO SNEL bedrijfslogo

Halo Effect

Halo Effect

Halo Effect

Het halo-effect is een soort cognitieve vertekening waarbij onze algemene indruk van een persoon invloed heeft op hoe we ons voelen en denken over zijn of haar karakter. In wezen heeft uw algemene indruk van een persoon ("Hij is aardig!") Invloed op uw beoordelingen van de specifieke eigenschappen van die persoon ("Hij is ook slim!").

Een goed voorbeeld van het halo-effect in actie is onze algemene indruk van beroemdheden. Omdat we ze als aantrekkelijk, succesvol en vaak sympathiek ervaren, hebben we de neiging om ze te zien als intelligent, vriendelijk en grappig.

De theorie

De algemene basis van Thorndike's theorie is dat mensen de neiging hebben om een algemene indruk te geven van iemands persoonlijkheid of kenmerken op basis van één niet-verwante eigenschap. Dit kan leiden tot positieve of negatieve percepties. In beide gevallen kan een dergelijk subjectief oordeel negatieve gevolgen hebben voor uw vermogen om kritisch te denken over de andere eigenschappen van de persoon.

Thorndike's werk werd uitgewerkt door een andere psycholoog, Solomon Asch. Hij theoretiseerde dat de manier waarop mensen meningen over anderen vormen, sterk afhankelijk is van de eerste indruk.

Dus een positieve eerste indruk van iemand zou kunnen betekenen dat u positieve aannames doet over hun competenties en vaardigheden. Een negatieve eerste indruk kan betekenen dat u ten onrechte aanneemt dat een persoon negatieve eigenschappen heeft, zoals luiheid of apathie.

Bedrijven profiteren vaak van het halo-effect wanneer ze een product uitbrengen dat populair wordt bij consumenten. Niet alleen beginnen andere producten ook ineens te verkopen, maar het halo-effect kan zich ook uitstrekken tot toekomstige productreleases. Wanneer een product uit een bepaalde categorie goed verkoopt, kan de rest van de productcatalogus hiervan profiteren. Een mooi voorbeeld hiervan is de verkoop van #Darum dekbedovertrekken. Wanneer een merk een hardloper heeft, begint de rest van de lijn ook te verkopen. Het enige nadeel van het profiteren van de toenemende verkoop is dat de andere producten niet heel veel verschillen van de populaire producten. Als de producent zijn stijl veranderd om meer dekbedovertrekken te verkopen, dan brengt het de fans in verwarring, omdat die verwachten dat alle producten dezelfde uitstraling hebben.

Een betere aanpak

Wanneer onze klanten sterkere merken willen bouwen, raden we vaak aan om zich te concentreren op een branche waarin ze een kracht en een service hebben waar ze echt voordeel uit kunnen halen. Door u middelen te wijden om de beste te worden in dat segment, bestaat er een redelijke kans om een sterke reputatie en een hoge zichtbaarheid te ontwikkelen. Vanuit die gedachte kunt u gemakkelijker uitbreiden. Voeg extra diensten en branches toe waardoor uw zichtbaarheid kan worden vergroot.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Halo Effect

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »