SEO SNEL bedrijfslogo

Gravatar

Gravatar

Gravatar

Een Gravatar is het grijze pictogram dat naast uw naam in Wordpress verschijnt. Dit grijze pictogram staat bekend als 'mystery man' Gravatar en is een wereldwijd erkende Gravatar.

De Geschiedenis van de Avatar

Een avatar is een grafische weergave van een gebruiker. Het kan een foto van u als persoon zijn, of een willekeurig pictogram waarmee u zichzelf wil associëren. In de gaming community wordt er nog steeds veel gebruik van gemaakt. Een van de coolste onderdelen van discussiefora is dat actieve gebruikers redelijk gemakkelijk te herkennen zijn aan hun avatar. Het is vaak moeilijk om namen te onthouden, maar het is heel makkelijk om een bepaald beeld te herinneren. Als u onderdeel uitmaakt van een online community dan kunt u op deze manier mensen makkelijker herkennen. Naarmate het web evolueerde en bloggen populairder begon te worden, was het moeilijk om een identiteit aan te nemen waarmee u bij de verschillende reacties zichtbaar was. Bij forums en andere diensten moeten gebruikers zich registreren. Elke gebruiker heeft een eigen profiel, zodat u eenvoudig een 'avatar' kunt toevoegen aan uw profiel. Commentaar geven op een Blog vereist echter in de meeste gevallen geen registratie. Hoe kunnen we in zo een geval gebruikers identificeren?

Wat is een Gravatar?

Gravatar staat voor een wereldwijd erkende Avatar. Het wordt wereldwijd erkend omdat miljoenen mensen en websites ze gebruiken. De meeste populaire applicaties zoals WordPress hebben een ingebouwde ondersteuning voor Gravatar. Wanneer een gebruiker een reactie achterlaat (met e-mail) op een site die Gravatar ondersteunt, wordt eerst de Globally Recognized Avatar van de Gravatar-servers opgehaald. Vervolgens wordt die foto naast het commentaar weergegeven. Dit stelt elke persoon die een reactie plaatst in staat om een eigen online identiteit aan te nemen.

Waarom een Gravatar?

Als u online wilt worden geïdentificeerd, dan moet u een gravatar gebruiken. Als u blogger wilt worden, een klein bedrijf wilt oprichten of een merk wil bouwen dan moet u beginnen met een Gravatar. De kans is groot dat u regelmatig blogs leest en commentaar geeft. In eerste instantie zal uw Gravatar misschien niet zo veel aandacht krijgen. Maar als dezelfde persoon uw reactie op talrijke andere sites ook ziet dan zal deze waarschijnlijk ook een keer uw website bezoeken. Het is heel gemakkelijk om loyale gebruikers aan hun Gravatar te herkennen.

Hoe krijg ik een Gravatar?

Ga gewoon naar de website van Gravatar en schrijf u in met het email-adres dat u het meest gebruikt. Voeg een avatar van uzelf toe. Dit kan een foto zijn, het logo van uw bedrijf of iets anders dat uniek is. De meeste WordPress thema’s maken het mogelijk om een Gravatar te gebruiken, omdat het voor branding doeleinden noodzakelijk is.

Gravatar API

Gravatar 'API's' vereisen geen authenticatie en zijn allemaal gebaseerd op eenvoudige HTTP GET-requests. Gebruik de onderstaande links voor meer informatie over het samenstellen van request-URL's, verschillende implementatieopties en meer.

Gravatar-URL's

Meer informatie over het genereren van de URL's die vereist zijn om Gravatar-afbeeldingen en profielgegevens aan te vragen.

Creating the Hash

Gravatar Image Requests

Gravatar Profile Requests

Gravatar Afbeeldingen

Code Samples/Reference Implementations

ASP (en) and de

ColdFusion

Django

Java

Perl

PHP

Python

Ruby

Ruby on Rails

Silverlight/WPF

Plugins, Libraries & Implementations

Gravatar Profielen

Response Format

JSON

XML

PHP

VCF/vCard

QR Code

JavaScript API

XML-RPC API

Documentation

Implementations

Gravatar.NET (.NET)

WebService::Gravatar (Perl)

Gravatar-Ultimate (Ruby)

NP-Gravatar (Zend Framework)

Gravatar RPC (PHP)

Gravatar en Branding

Bureau SEO-SNEL helpt u met het ontwikkelen van een herkenbare Gravatar. U kunt deze gebruiken om herkenbaar te zijn op discussiefora. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Gravatar

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »