SEO SNEL bedrijfslogo

Magento 2

Magento 2

Magento 2

Welkom bij een nieuw eCommerce tijdperk

Magento 2 is de nieuwste creatie van het toonaangevende enterprise e-Commerce platform dat wordt gebruikt door meer dan 200.000 online retailers. Geschat wordt dat 1 op 4 bedrijven de Magento software gebruiken.

Het is makkelijk om te begrijpen waarom. Magento 2 biedt een scala aan flexibele tools die aan al uw marketing-, SEO- en – management behoeften zullen voldoen. We kunnen gerust zeggen dat de uitstraling, content en functionaliteit van uw online bedrijf nu makkelijker te beheersen zijn dan ooit tevoren.

Als u bekend bent met eerdere versies van Magento, dan bent u al goed op de hoogte van het gebruiksgemak en andere nuttige functies, maar Magento 2 tilt dat naar een hoger niveau, waardoor de meest gebruiksvriendelijke en schaalbare -omgeving ooit is ontwikkeld.

Magento 2 is er eindelijk en de redenen waarom u moet upgraden naar de nieuwe Magento zijn enorm. Magento 2 is bijna vanaf het begin opnieuw opgebouwd om snel, makkelijker en veiliger te zijn dan zijn voorgangers.

Als uw bedrijf een bestaande Magento-website heeft, ofwel de Community- of Enterprise-editie, dan moet u de processen die nodig zijn voor het upgraden naar Magento 2 begrijpen. Dat proces moet zorgvuldig worden gepland om u van een soepele overgang te verzekeren.

Ons team van Magento 2-experts zal met u samenwerken om uw upgrade te plannen, zodat we zoveel mogelijk gegevens van uw vorige installatie behouden, terwijl we u erop wijzen wat moet worden gewijzigd. Neem vandaag nog contact met ons op om uw Magento 2 upgrade te bespreken.

Magento 2 biedt aanzienlijk verbeterde schaalbaarheid. Full caching is ingebouwd in de Community Edition, waarmee hogere snelheden worden vergemakkelijkt door het aantal disk reads en netwerkomleidingen te verminderen. In feite is Magento 2 vrijwel letterlijk afgebroken en opnieuw opgebouwd om snel, gemakkelijker en veiliger te zijn dan de voorgangers.

Magento 2 biedt een aantal exclusieve functies die optimale marketing- en analytische technieken waarborgen, evenals de verbetering van uw administratieve opties - die allemaal de winkelervaring van de klant ten goede komen.

Magento 2 beschikt ook over nieuw toegevoegde technologie in de vorm van HTML5 en een opnieuw ontwikkelde CSS pre-processor. Als u deze zaken samen combineert samen met het online gebruiksvriendelijke upgrade proces dan komt Magento 2 zonder twijfel als winnaar uit de bus.

Magento 2 functies

Een aantal van de nieuwe functies die beschikbaar zijn in Magento 2

• Open, flexibele architectuur

• Aangedreven door een geheel nieuwe, volgende generatie architectuur, biedt Magento 2 ongeëvenaarde flexibiliteit om uw handelsvisie tot leven te brengen.

• Wat centraal staat in het Magento 2 platform is dat het de gebruiker een aantrekkelijke, naadloze en gepersonaliseerde klantenervaring voorschotelt op elk apparaat.

• Met meer dan 50% snellere laadsnelheden op alle pagina’s en het winkelmandje, is de prestatie van Magento 2 beter dan ooit. Dit zal de klantenervaring verbeteren en het aantal conversies verhogen.

Beveiligde betalingen

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van Magento 2, makkelijk, veilig en snel betalen met iDeal is dus mogelijk.

Onderhoud en upgrades

Een vernieuwde, moderne en modulaire architectuur vergemakkelijkt de functionaliteit van Magento 2, wat een ongeëvenaarde flexibiliteit biedt.

Magento webshop laten maken

Bureau SEO-SNEL is uw betrouwbare partner bij de ontwikkeling van een professionele Magento 2 webwinkel. Dankzij onze ervaring met deze software weten we waar we op moeten letten als het gaat om het ontwikkelen van een professionele webshop. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Magento 2

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »