SEO SNEL bedrijfslogo

User Experience

User Experience

User Experience

Meer en meer bedrijven beseffen dat ze om competitief te blijven, ze moeten investeren in de gebruikerservaring van hun website, maar ze weten niet precies wat het betekent.

De definitie van user experience

De percepties en reacties van personen die voortvloeien uit het gebruik en of het verwachte gebruik van een product, systeem of dienst. Of simpel gezegd, de gebruikerservaring of user experience is hoe u elke interactie ervaart met het product of de dienst die u op dat moment gebruikt. Er zijn veel facetten van uw ervaring van belang. Het is bijvoorbeeld een veelgemaakte fout om de usability met de user experience te vergelijken. Usability heeft er mee te maken of u een taak of doelen met een product of dienst kunt bereiken of niet.

Het creëren van een geweldige gebruikerservaring vereist dat een gebruiker de volgende vragen beantwoordt:

Kunt u het gebruiken?

Een van de meest fundamentele eisen van goede user experience (UX) is eigenlijk of u in staat bent om ermee te bereiken wat u wilt. Als u het product niet kunt gebruiken, dan is het product nutteloos voor u.

User Experience: Kunt u het vinden?

Het vinden van de informatie die u nodig heeft is ook belangrijk. Is het navigatiemenu intuïtief? Is de zoekbalk waar u dacht dat het zou moeten zijn? Als u te veel moet denken over hoe u kunt vinden wat u nodig heeft, ontbreekt de user experience (UX). Dit geldt ook voor het vinden van het product zelf, of u nu online of op andere manieren wilt zoeken. U kunt bij ons op kantoor live meekijken met de user testing, zodat u meteen kunt zien waar de bezoekers van uw website op vast lopen. Daarna pakken we de knelpunten direct aan om herhaling te voorkomen.

User Experience: Bevredigd het een behoefte die u heeft?

Een product kan mooi zijn ontworpen en makkelijk te gebruiken zijn, maar als het niet helpt bij het aanpakken van een behoefte die u heeft, bent u er niet in geïnteresseerd.

User Experience: Wil u het gebruiken?

Als het ontwerp van een product intuïtief is en een genot om te gebruiken, wil u het gebruiken. En als het dit niet is? Zelfs het meest bruikbare en functionele product kan een slechte user experience (gebruikerservaring) bieden als het saai is, of de gebruiker geen behoefte heeft om het te gebruiken.

User Experience: Vindt u het waardevol?

Als een product geen waarde biedt in uw leven, bestaat de mogelijkheid dat u het niet lang zult gebruiken. Spaart het product u tijd, of geld? Help het u om persoonlijke of professionele doelen te bereiken? Wat de benchmark ook is, een product moet wat waarde toevoegen wanneer u het gebruikt.

User Experience: Vertrouwt u erop?

Geloofwaardigheid is enorm belangrijk. Als u geen vertrouwen heeft in een website, geeft u hen niet uw creditcardgegevens.

User Experience: Is het toegankelijk voor u?

Wanneer het niet mogelijk is om uw doel te bereiken, dan zult u de aangeboden goederen of diensten niet gebruiken. Deze elementen leiden niet alleen tot het ontwerpen van een geweldige ervaring, maar ook om te testen, te onderzoeken en te meten. En ze moeten allemaal samenwerken. Laat een of meer van deze elementen los en u heeft een slechte user experience (UX). Elk aspect van de gebruikerservaring is belangrijk en heeft zijn eigen speciale eigenschappen, maar ze werken allemaal samen om een goede of slechte user experience te creëren.

UX Design

Bij het maken van een nieuwe website houden onze UX designers rekening met de gebruikerservaring van toekomstige klanten. Zij komen immers alleen terug wanneer de gebruikerservaring naar wens is. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. User Experience

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »