SEO SNEL bedrijfslogo

Spam

Spam

Spam

Spam is een e-mail die zonder voorafgaande toestemming naar duizenden en soms miljoenen mensen wordt gestuurd, waarbij een bepaald product of een bepaalde dienst wordt gepromoot om geld mee te verdienen.

In sommige gevallen geeft het beantwoorden van die e-mail aan dat uw e-mailadres geldig is en dat uw e-mailadres naar andere spamlijsten kan worden verzonden. Hoewel dit in veel landen verboden is gebeurd het toch regelmatig dat uw emailadres op een dergelijke lijst terechtkomt. Bij het ontvangen van spam (ongewenste e-mail), is het meestal het beste om de e-mail te verwijderen. Als u denkt dat het bedrijf betrouwbaar is of dat u spam ontvangt van een bedrijf met wie u uw e-mailadres hebt gedeeld, is het meestal veilig om op de knop abonnement opzeggen of verwijderen te klikken.

Phishing-fraude e-mail

Bij phishing-fraude wordt geprobeert om ontvangers van de ongewenste e-mail voor de gek te houden door ze te denken dat het bericht van iemand afkomstig (d.w.z. een bekend bedrijf, merk, bank of financiële instelling). Phishing-spam wordt verzonden om ontvangers ertoe te verleiden een website te bezoeken en financiële informatie te verstrekken, zoals een creditcardnummer of andere gevoelige gegevens.

Emotionele zwendel e-mail

Dit soort spam probeert e-mailontvangers te misleiden door te spelen op hun emoties. Dit gebeurt hoofdzakelijk op twee manieren; hetzij door de aandacht van de ontvanger te trekken met suggesties voor geldwinsten (d.w.z. loterij of Internationale Money Transfer-zwendel) of door in te spelen op hun sentimentele aard (ziekte, romantiek, enz.).

E-mail over virussen en malware

Dit type e-mailspam bevat een bijlage of een link naar een bestand dat een virus /malware zal activeren dat op de computer van de ontvanger wordt geïnstalleerd wanneer de bijlage wordt geopend of op de link wordt geklikt. Soms worden ze automatisch van de ene computer naar anderen verzonden met behulp van scripts in het virus waardoor de ontvangende computer deze zonder medeweten van de ontvanger doorstuurt naar andere mensen in zijn netwerk.

Medicijnen en replica horloges

Dit soort spam komt heel veel voor. De meesten van ons worden overspoeld met e-mails die ons aanmoedigen om voorgeschreven medicijnen, replica-horloges te kopen. Dit soort spam is bedoeld om mensen te laten doorklikken naar een website .

Onzinnige e-mail

Onzinnige e-mailspam bevat berichten die veel mensen ontvangen en die geen enkele reden lijken te hebben. Ze proberen niets te verkopen. Ze bevatten geen virussen of malware. Ze proberen geen websites te promoten of ons op enigerlei wijze te bedriegen. Het doel van onzinnige spam is simpelweg het testen van anti-spam en contentfilters zodat spammers met succes toekomstige berichten kunnen afleveren.

Ongevraagde commerciële e-mail

Ongevraagde commerciële e-mail kan worden gedefinieerd als ongevraagde promotionele e-mailberichten die worden verzonden door bedrijven die proberen verkopen voor hun producten en diensten via e-mail te genereren. Meestal worden mensen benaderd die zich niet rechtstreeks hebben aangemeld om e-mail van hen te ontvangen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Spam

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »