SEO SNEL bedrijfslogo

Google Hummingbird

Google Hummingbird

Hummingbird

Hummingbird is het nieuwste algoritme van Google dat zich richt op het leveren van meer accurate resultaten door niet alleen naar zoekwoorden te kijken, maar te kijken naar de context waarin ze worden gebruikt. Het richt zich op de betekenis achter woorden. Het is "precies en snel" in het leveren van nauwkeurige resultaten en werd in september 2013 geïntroduceerd.

Wat is Google Hummingbird en waarom is het belangrijk voor SEO?

Ten eerste, verwissel Google Panda en Google Penguin niet met de Hummingbird-update, omdat ze heel anders zijn. Laat me dit uitleggen door eerst Panda te beschrijven.

Google Panda: Google Panda was een algoritmische wijziging die in werking werd gesteld om websites met content van lage kwaliteit te bestraffen.

Vanuit het perspectief van een zoekopdracht is niet alleen de kwaliteit van een artikel belangrijk, maar het soort pagina's dat u door zoekmachines kunt laten crawlen en indexeren, is ook belangrijk. Google Hummingbird is ontstaan op 17 september 2013, aangekondigd op de 15e verjaardag van Google. Dit nieuwe algoritme is bedoeld om zoekmachines meer op conversationele zoekopdrachten te laten lijken in plaats van op zoekwoorden. Gebruikersintentie wordt ook in overweging genomen wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd.

Dat betekent dat Google de aanpak van Google Zoeken verandert van zoekwoordgerichte zoekopdrachten naar intentie georiënteerde zoekopdrachten, en dit zal een aanzienlijke invloed hebben op de positie van een website.

Het goede nieuws is dat in tegenstelling tot Panda en Penguin algoritmische wijzigingen waren op basis van penalty’s, Hummingbird is in die zin een verandering, omdat het op basis van beloningen werkt.

Dit alles betekent dat websites die voldoen aan de criteria van Hummingbird betere zoekmachine rankings zullen behalen, en weer andere websites zullen onaangetast blijven.

Long-tail-zoekwoorden

Aangezien Hummingbird woordgroepen gebruikt in plaats van zoekwoorden, zal het gebruik van long tail zoekwoorden waarschijnlijk belangrijker worden dan ooit tevoren in SEO. 'How to' content is ook erg waardevol als u bedenkt hoeveel mensen over de hele wereld de uitdrukking 'How can I learn' of iets dergelijks kunnen gebruiken. Long-tail-zoekwoorden zijn in feite zinnen die worden gebruikt voor het maken van content om snel opgepikt te worden door zoekmachines en weergegeven te worden in de zoekresultaten.

Wat betekent het voor SEO?

Niet veel, tenzij u de regels overtreedt, betekent een white hat-aanpak dat SEO niet wordt beïnvloed. Ondanks het vermoeide geschreeuw van "SEO is Dood!". Wanneer u een uitgever bent van content van hoge kwaliteit, dan zal Hummingbird geen verschil maken. Voor SEO-professionals is het eigenlijk een goede zaak, omdat het helpt om black hat SEO’s die onterechte beweringen maken dat ze uw site binnen één week op de eerste pagina van Google-zoekresultaten kunnen krijgen, de mond te snoeren.

Voor uitgevers van content en -schrijvers is Hummingbird ook een goede zaak, zolang de content die wordt geproduceerd de moeite waard is. Het algoritme is bedoeld om te helpen bij het wegwerken van irrelevante content en spam en meer gewicht te geven aan opinieleiders en influencers uit de industrie.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Hummingbird

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »